Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İKEM Kendi Evinde Yine Kazandı

Özel İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı Okul Sporlarında deplasmanlı ligde Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine kaldığı yerden devam

İKEM Kendi Evinde Yine Kazandı

Gündem   A+a-

 
Özel İKEM Koleji Genç Kızlar Basketbol B Takımı Okul Sporlarında deplasmanlı ligde Türkiye Şampiyonasına çıkmak için mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor.  Kendi evinde Elazığ Spor Lisesi ile karşılaştı ve yine bu maçını 75-29 gibi skorla farklı kazanan Özel İKEM Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı böylelikle grup lideri olarak diğer grubun ikincisi ile karşılaşacak.
 
 Konuyla ilgili bilgi veren okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit DUMAN; “Hatay şampiyonluğundan sonra bölge şampiyonu olduk ve Türkiye'de son 32 okul takımı arasına girdik. Türkiye'de dört bölgeye sekizer takım olarak ayrıldık. Daha önde de söylediğimiz gibi biz 4. bölgede yer alıyoruz. 8 takımdan oluşan 4. bölgede dörderli iki grup oluşturuldu. Bu gruplar kendi aralarında tek devreli deplasmanlı lig oynuyorlar. Daha sonra grup birinci ve ikincileri bölgelerinde çapraz eşleşecekler. Üç maç üzerinden ikisini alan Türkiye'nin son sekiz takımını oluşturacak. Emin adımlarla hedefe doğru ilerliyoruz. Bu bölgenin favori takımı olarak gösteriliyoruz. Bu durum bizi şımartmıyor. Kendimizden emin ve temkinli ilerliyoruz. Çünkü bunu çok istiyoruz. İnşallah herşey istediğimiz doğrultuda gerçekleşecek ve son sekize kalacağız. Akademik eğitimdeki başarısının yanısıra sporda da başarmak ve zirvede olmak istiyoruz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş