Skip Navigation Links

Öğrencilerin Emeği Sergiye Açıldı...

Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen

Öğrencilerin Emeği Sergiye Açıldı...

Gündem   A+a-

 
Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen 'Denizde Balık Olsam' projesi kapsamında balıklarımızı koruyalım, denizlerimize sahip çıkalım, düzenli balık yiyelim konulu resim yarışmasında ödül alan resimler sergilendi.

Sergi, İskenderun Primemall Alışveriş Merkezinde düzenlendi. 50 öğrenci tarafından hazırlanan eserlerin beğeniye sunulduğu resim sergisinin açılışına, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Andiç, İskenderun İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Hatlar, İskenderun Sahil Güvenlik komutanlığından Metin Mutlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkan vekili Kadir Doğan, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube müdürü Ahmet Temel Süerdem, Su Ürünleri Şube Müdürü Ufuk Sakallı ve davetliler katıldı.

Öğrencilerin yaptığı eserlerin düzenlenen tören ile açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından etkinliğe katılan tüm misafirler sergiyi gezdi. 




Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet