Skip Navigation Links

HBB Zabıta Hizmetlerini Titizlikle Sürdürülüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, sorumluluk alanlarında bulunan yerlerdeki hizmetlerine yönelik denetimler gerçekleştir

HBB Zabıta Hizmetlerini Titizlikle Sürdürülüyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, sorumluluk alanlarında bulunan yerlerdeki hizmetlerine yönelik denetimler gerçekleştiriyor.
 
Başkan Kadıoğlu beraberinde I. Bölge Zabıta Şube Müdürü Alper Kılıçoğlu ile Yeni Hatay Hastanesi çevresindeki toplu taşıma duraklarında incelemelerde bulundu. Yeni hastaneye ulaşım sağlayan toplu taşımaların yolcu indirip bindirdikleri alanlarda keşif yapan Başkan Kadıoğlu, vatandaşların sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.
 
BAŞKAN KADIOĞLU, YENİ HASTANE DURAKLARINDA DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Eşit hizmet anlayışıyla hareket ederek koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştiren Başkan Kadıoğlu, HBB Zabıta Dairesi olarak görev ve çalışma yönetmeliği kapsamında verilmesi gereken zabıta hizmetlerinin titizlikle sürdürdüklerinin altı çizildi.
 
Başkan Kadıoğlu sözlerinin devamında; “Vatandaşlara huzurlu bir ortam sağlayabilmek amacıyla kent düzeni ve esenliğini kontrol edebilmek oldukça önemlidir. Halkımızın sağlığını, güvenliğini ve huzurunu ön planda tutuyor bu bilinçle hareket ediyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında en iyisini yapmak adına yerinde incelemeler gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet