Skip Navigation Links

İSTUDER Başkanı Uygun: En Huzurlu Kent Hatay!

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda çelenklerin sunumu ile başladı.

İSTUDER Başkanı Uygun: En Huzurlu Kent Hatay!Web
TV

Gündem   A+a-

 15–22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası etkinlikleri sabah saatlerinde İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda çelenklerin sunumu başlayıp İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Lisesi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.
Ata’ya ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinliklerde  ‘Turizm Haftası’ ile ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Turizm Tanıtma Derneği (İSTUDER) Başkanı Sabahattin Uygun, “Teknoloji ve iletişim sayesinde dünyanın artık iyice küçüldüğü çağımızda alternatif turizm alanlarının çoğalmasıyla, turizm pastası alabildiğine büyümüş ve turizm dünyada en cazip sektörlerden biri haline gelmiştir. Turizm için gereken doğal zenginliklerimizin yeterince var olduğu körfezimizde markalaşma vizyonu ve altyapı yatırımları konusunda eksiklerimizin farkındayız. Bölgemizin sektördeki sıkıntılarını biliyoruz.  Sektörün sorunlarının başında turistin bölgemizde zaman ve döviz harcayacağı merkezlerin yetersiz olduğunu söylememiz mümkün. Zira dışarıdan bakıldığında ilimiz sanki savaşın ve kargaşanın içindeymiş gibi görünüyor. Bu algının yanlış olduğunu, ilimizde kesinlikle bir güvenlik sorunu olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. Bizler, hem ülkemizin hem de kentimizin geleceğinden umutluyuz. Bu vesile ile İskenderun ve Körfezin her alanda olduğu gibi turizm sektöründe de hak ettiği yere ulaşacağına inanıyoruz” dedi.
Anıt alanında düzenlenen çelenk sunma programına İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Turizm Müdürü Ayla Mutluay, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Oda Başkanları, İskenderun Sahil Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencileri katılım gösterdi.
İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetimi programın ardından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgiler verdiler.
 
 
İSTUDER Başkanı Uygun: En Huzurlu Kent Hatay! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet