Skip Navigation Links

Böyle kongre görülmedi!

CHP'de alışıldığı üzere kongrelerde yaşanan tartışmalar, kavgalar bir yana, Dörtyol'da iki adaylı CHP Kongresi, tam bir centilmenlik, saygı, sevgi ve

Politika   A+a-

CHP’de alışıldığı üzere kongrelerde yaşanan tartışmalar, kavgalar bir yana, Dörtyol’da iki adaylı CHP Kongresi, tam bir centilmenlik, saygı, sevgi ve hoşgörü ortamıyla büyük alkış topladı.

Böyle kongre görülmedi!

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Kongresi ilklere sahne oldu. İki adaylı kongrede 110 delege oy kullandı ve yapılan oy sayımında oylar eşit çıkınca hakim kurasıyla mevcut başkan İhsan Dağlıoğlu yeniden başkanlığa getirildi.
Centilmenlik, saygı ve sevgide örnek gösterilecek kongrede ilk konuşmayı yapan mevcut İlçe Başkanı İhsan Dağlıoğlu, “Kazansam da kaybetsem de partimde aynı inançla çalışmaya devam ederim. Rakibime başarılar diliyorum” dedi. Alışılmışın dışında bir konuşma dinleyen delegeler, centilmence bir konuşma yapan emekli öğretmen Kemal İncesu’nun konuşmasıyla da birlik ve beraberlik örneği ortaya koydular.
Dörtyol CHP’deki birlik ve beraberliğin en önemli nedeni olarak, CHP Hatay’ın önemli isimlerinden Osman Tufan gösteriliyor. Yapıcı ve üretken bir isim olan Osman Tufan’ın taban tarafından çok seviliyor olması nedeniyle , önümüzdeki genel seçimlerde Osman Tufan’a milletvekili olması için baskılar yapılıyor.
CHP’de sürekli hararetli tartışmalarla gerçekleştirilen kongreler bir yana, Dörtyol’da inşa edilmiş birlik ve beraberlik, Türkiye’de örnek gösterilecek nitelikteydi.
Kongrede divan başkanlığına her iki adayın ortak önerisi üzerine getirilen CHP Hatay’ın önemli isimlerinden İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, taraflar arasında kurduğu diyalog ve salona hakimiyetiyle de takdir topladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet