Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO'da Online İşlem Dönemi Başlıyor

İTSO haber ve Sosyal Medya ile daha fazla üyeye ulaşmayı hedefliyor

İTSO'da Online İşlem Dönemi Başlıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, gerek sosyal medya gerekse kendi internet sitesinden üyelerine oda ile ilgili tüm haber ve bilgileri daha detaylı bir şekilde sunmak için alt yapı çalışmalarını hızlandırdı.
 
İskenderun ekonomisinin lokomotifi konumunda olan İTSO üyelerine en son teknolojik imkanları da sunuyor.
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi  Odasında,  Ödeme ve bilgi sorgulama sistemi de aktif hale getirilecek. TOBB bünyesindeki veriler başta olmak üzere, üyeleri ilgilendiren konular, fuar organizasyonları, KOSGEB, kayıt bilgileri, Ticaret Sicil ve daha detaylı bilgiler için İTSO haber sitesini de daha profesyonel bir hale getiriyor.
 
İTSO Genel sekreter vekili Figen Gül Dönmez, Akreditasyon sorumlusu Güldane Erkol, Ar-Ge Personeli Sezin Özdemir,  Basın Danışmanı Mürsel Seher, Teknik Destek verecek olan firma yetkilisi Hayati Sonay ile birlikte toplantı düzenlendi.
Toplantıda, İTSO Haberlerinin yazılı ve görsel medyada daha yaygın bir şekilde kullanılması, İTSO Haber sitesinde haberlerin   Facebook, Twitter, instagramın daha aktif bir şekilde kullanılması, haberlerin videolu olarak sitede yayınlanması, üyeler ziyaret edilerek, görüşlerinin kamera kaydı ile alınarak, internet sitesinde yayınlanması gibi konular görüşülerek, en kısa sürede hayata geçirilmesi için alt yapı çalışmalına başlandı. İTSO bünyesinde  iskenderuntso.org.tr, facebook, Twitter: iskenderuntso, sosyal medya hesaplarından  haber ve duyurular, üyelere, kamuoyuna, yerel ve ulusal medyaya da servis edileceği ifade edildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş