Skip Navigation Links

Samandağ'da Bahar Bayramı Etkinliği

Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR ’in destekleri ile kutlanan Yaylıca Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği işbirliği ile düzenlenen Bahar Bayramı

Samandağ'da Bahar Bayramı Etkinliği

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR ’in destekleri ile kutlanan Yaylıca Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği işbirliği ile düzenlenen Bahar Bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Baharın gelişini ve doğanın canlanmasını simgeleyen Yumurta Bayramında rengarenk yumurtalar dilekler tutularak tokuşturuldu.
 
Geleneklerimizi yaşatalım amacı ile düzenlenen etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik, Yaylıca Mahalle Muhtarı Ali Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
Samandağ Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada “Yöreye özgü gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Bu ve buna benzer etkinlikler bizim değerlerimizi yansıyor. Bu festivalde emeği geçen katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Geleneksel oyunlar ve yarışmaların düzenlendiği etkinlik tiyatro gösterisi yanı sıra müzik eşliğinde çekilen halaylar ile renklendi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet