Skip Navigation Links

Voleybol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Üniversiteler Voleybol 1. Lig Müsabakaları Çekişmeli Maçlara Sahne Oldu

Voleybol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

Gündem   A+a-

 
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2016-2017 programında yer alan Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakaları oldukça çekişmeli geçen maçlardan sonra sona erdi. Bayanlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi, erkeklerde ise Erciyes Üniversitesi birinci oldu.
MKÜ Kapalı Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda Mustafa Kemal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, TOBB Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi mücadele etti.

5 gün süren ve çekişmeli geçen maçların ardından turnuvada erkeklerde birincilik kupasını Erciyes Üniversitesi alırken Aksaray Üniversitesi ikinci, Doğu Akdeniz Üniversitesi üçüncü oldu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin birinci olduğu bayanlar kategorisinde de Aksaray Üniversitesi ikinci, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi üçüncülüğü elde etti.

Kupa ve madalyaları sporculara; MKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Yusuf Önlen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Genel Sekreter Doç. Dr. Erhan Yengil ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Tiyekli takdim etti.    
 
       
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet