Skip Navigation Links

Uğur Feriz Aday olmak için yola çıktım iddialıyım

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Uğur Feriz sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldiği Etrak restoranda net konuştu ve adaylık ko

Politika   A+a-

Uğur Feriz Aday olmak için yola çıktım iddialıyım

 

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Uğur Feriz sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldiği Etrak restoranda net konuştu ve adaylık konusunda iddialı olduğunu söyledi.


İskenderun’da AK Parti teşkilatında uzun yıllar görev yaptıktan sonra 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Milletvekili olmak niyetiyle aday adayı olan Dr Uğur Feriz Etrak restoranda sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Deniz manzaralı hoş sohbet ortamında geçen toplantıda Uğur Feriz Ankara’da yapılan mülakatı değerlendirdi. Ankara’dan umutlu bir mülakat sonucuyla döndüğünü dile getiren Feriz bugüne kadar teşkilat içinde sürdürdüğü hizmetlerini bundan sonra TBMM’de sürdürebilmek adına Milletvekilliği yolunda başarılı adımlarla ilerlediğini kaydetti. Mülakatın kendisi açısından oldukça başarılı geçtiğini ve genellikle kişisel anlamda sorularla karşılaştığını belirten Feriz “bu süreci etkin bir şekilde geçirdiğimi düşünüyorum ve bundan sonra bir üst kademe karar verecek ve kamuoyu yoklamasıyla önümüzdeki günlerde aday belirleme süreci tamamlanacaktır. Ben bu yola aday olmak için çıktım ve iddialıyım. İnşallah aday olacağım” şeklinde konuştu.

AK Parti 6 Milletvekili çıkarır

Uğur Feriz AK Partinin bu seçimde 6 Milletvekilini rahat çıkarabileceğini belirterek. Hükümetimizin ve Başbakanımızın performansı bir kez daha seçime yansıyacak ve sandıktan birinci parti çıkacağız” dedi.

Türkiye’de ağalıkla Milletvekilliği dönemi bitmiştir…
Uğur Feriz “Türkiye’de AK Partiden önce Milletvekilliği Anadolu’da ağalık sistemiyle işliyordu. Parası olan Milletvekili olur anlayışı vardı fakat bu anlayışa AK Parti son vermiştir” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet