Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO Başkanı Şahin'den Paşa'ya Veda Ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri 39'uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk’e makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Garnizon Komutanı Gürsel Öztürk Başkan Şahin kapıda karşılayarak nezaket örneği gösterdi ve General Sükrü Kanadlı kışlası hakkında bilgiler verdi ve Otuzdokuzlular resimleri hakkında bilgiler verdi. İskenderun’da görev yaptığı süre içerisinde ilklere imza atarak herkesin beğenisi kazanan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gürsel Öztürk,39. Mekanize Piyade Tugayı ve tarihini çalışmaları sonucu kitaplaştırarak sivillerle paylaşan Tuğgeneral Öztürk, özellikle 5 Temmuz Türk Askerinin İskenderun’a girişiyle ilgili bilgileri tazeledi.

Yüksek Askeri Şura kararnamesi ile Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Daire Başkanlığına atanan Öztürk Paşa veda ziyaretlerini sürdürerek İskenderunlularla vedalaşıyor.

Başkan Şahin ve Başkanvekili Müfit Tennioğlu, Yönetim kurulu üyeleri Sanem Akpınar, Çağrı Belibağlı,Erol Tezcan , Bülent Seküçoğlu , Raşit Özyurt ,Adnan Mursaloğlu’ndan oluşan üyeler gündemlerinin yoğunluğundan dolayı makamında ziyaret ettikleri Garnizon Komutanı Gürsel Öztürk’e, ‘İskenderun’daki yılların, güzel günlerin ve dostlukların anısına’ plaket sundu. Gürsel Paşa ise sınır karakollarında uyguladıkları ‘’Senin’de bayrağın dalgalansın’’ projesi kapsamında Halil Şahin adına dalgalandırdığı bayrağı Başkan Şahin’e hediye etti. Başkan Şahin : ‘’ Başkanlığım süresince hep Garnizon komutanlarımızla iyi ilişkilerimiz oldu, elimizden geldiğince yardımlarımızı esirgemedik, General Şükrü KANADLI kışlasında bazı bölümlerin tadilat kısımlarında yardımları olduğunu hatırladığını söyledi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş