Skip Navigation Links

Payasspor’u Yalnız Bırakmadılar

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, taraftarlardan alkış aldı

Payasspor’u Yalnız Bırakmadılar

Payas   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor'un sezonun en kritik karşılaşmasında Muğla Spor ile 1-1 berabere kalarak, ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşıdı.
Payas ilçe stadında yapılan karşılaşmayı Payas Kaymakamı Hasan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Bekir Altan, Emniyet Müdürü Mustafa Bağ, Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün, Bölgemizin saygın iş adamlarından Osman Tufan, Ali Eker, Bekir Tufan, Payas Spor'un kulüp eski Başkanı Mehmet Ay, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
Payas Spor'u desteklemek amacıyla payas ilçe stadına gelen taraftarlar, bu önemli karşılaşmada Hatay Milletvekillerini protokolde göremeyince üzüntülerini dile getirirken, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, sporseverlerin alkışını aldı.
Kulüp Başkanı Gökhan Akel, desteklerinden dolayı, Kaymakam Hasan Kılınçkaya'ya, Belediye Başkanı Bekir Altan'a, destek için gelen işi adamlarına ve kulüp başkanlarına teşekkür etti.
Bu arada Payas Spor ile Muğla Spor arasında oynanan karşılaşmanın TFF temsilciliğini İskenderun Emniyet Eski Müdürü Yusuf Cinel yaptı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet