Skip Navigation Links

Mahir Ünal Meclis Üyeği'nden de İstifa Etmelidir!

Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk, partisinden istifa eden Mahir Ünal'ın aynı zamanda Belediye Meclis Üyeliği'nden de istifa etmesi

Politika   A+a-

Mahir Ünal Meclis Üyeği’nden de İstifa Etmelidir!
Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk, partisinden istifa eden Mahir Ünal’ın aynı zamanda Belediye Meclis Üyeliği’nden de istifa etmesi gerektiğini söyledi.
Ünal’ın Demokrat Parti’yle birlikte meclis üyeliğinden de istifasının daha ahlaki olacağını belirten Coşkun Çelenk açıklamasında şöyle dedi:


“Siyasette ahlaklı olmak günümüz şartlarında çok daha büyük önem kazanmıştır. Siyasetin düzeysizleştiği, seviyesinin düştüğü bir dönemde halkın beklentisi, ahlaklı siyasetçilerdir.
Bizim anlayışımızda yol arkadaşlığı en az namus kadar önemli bir kavramdır.
Demokrat Parti gibi köklü bir siyasi hareketin bir neferi ve İskenderun İlçe Başkanı olarak, geçtiğimiz günlerde partimizden istifa eden Mahir Ünal arkadaşımızın, aynı zamanda belediye meclis üyeliğinden istifasının ahlaki ve daha onurlu olacağı kanaatini taşıyorum.
Partimizde yol arkadaşlığı yaparak belediye meclis üyeliği görevine seçilen Mahir Ünal arkadaşımızın, aynı zamanda belediye meclis üyeliğinden de istifasını bekliyoruz.
Demokrat Parti kültürünü ve ideallerini benimsemiş olduğu kanaatinde olduğum Mahir Ünal’ın bu çağrımıza kulak vereceğini umut ediyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet