Skip Navigation Links

HBB Spor Milli Takıma Bir Sporcu Daha Kazandırıyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın sportif alanda gençlerimizin ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak durması gelişim dönemleri

HBB Spor Milli Takıma Bir Sporcu Daha Kazandırıyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın sportif alanda gençlerimizin ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak durması gelişim dönemlerinde ruhsal, bedensel aktivitelerle yaptığı çalışmalar başarılı sporcuların Türk sporuna katkısıyla taçlandırılmaya devam ediyor.
 
TAKIMIN GOL KRALI NESİM KOCAKAYA BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı 2016-2017 Spor Toto 1.lig 3.Grupta mücadele eden son anda şampiyonluğu kaçıran takımın,16 golle takımı sırtlayan başarılı sporcusu 1994 doğumlu Nesim Kocakaya İşitme Engelliler Türk Milli Takımının 30 kişilik kadrosuna seçildi.
 
İşitme Engelliler Türk Milli Takımı’nın Ankara Kızılcahamam’da yapacağı kamp öncesi İşitme Engelliler Futbol Takımı sorumlusu, teknik heyet ve sporcu Nesim Kocakaya HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
TAKIM SORUMLUSU CAN, BAŞARILARIMIZIN BÜYÜYEREK DEVAM EDECEĞİNİ BELİRTTİ.
Türkiye İşitme Engelliler Yönetim Kurulu Üyesi ve HBB Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol Takımı Sorumlusu Cemil Can, bu yıl zorlu maçlardan alnımız akıyla çıktık şampiyonluğu kaçırmış olsak da oyuncularımızın kazanma hırsı ve çalışkanlığıyla önümüzdeki yıl daha iyi hazırlanıp şampiyon olmak istiyoruz. Ligin en gözde takımlarından biriyiz ve oyuncularımızın her biri ayrı birer yıldız. Takımımızın en çok gol atan oyuncusu Nesim Kocakaya’nın Milli Takıma seçilmiş olması hepimiz için ayrı bir gurur. Bizleri her durumda destekleyen değerli başkanlarıma Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı DoçDr.Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederiz dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet