Skip Navigation Links

Oy İsteme Adına Tehdit Ediyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP Hatay Milletvekili Turan Çirkin ve İlçe Başkanı Turhan Bozkurt ile

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, MHP Hatay Milletvekili Turan Çirkin ve İlçe Başkanı Turhan Bozkurt ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Belediye Başkan Adayı Gül, yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Gül:
Oy İsteme Adına Tehdit Ediyorlar
Yaklaşan yerel seçimlerde İskenderun halkının çok önemli bir karar aşamasında olduğunu belirten Başkan Adayı Gül, belediye başkanı seçildiği takdirde İskenderun halkına, artık bölüm tekrarı izlemeyeceklerini, belediyede yeni anlayışlar, yeni farklılıklar yaşatacaklarının sözünü verdi. Yaklaşan yerel seçimler süreci içerisinde basın mensuplarına da çok iş düştüğünü dile getiren Gül, “Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Ve burada basın mensuplarımıza çok iş düşüyor. Halkımızın doğru haber almasını sağlamak yalın haberciliği ile halkımızın her şeyi doğru kavramasını sağlamak basınımıza düşüyor. Ben onlara teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar yalın habercilik örneği sundukları için. Bunun yanında bir konuya daha da değinmek istiyorum. Yerel seçimlere az bir zaman kala vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bazı kişiler oy isteme adına tehditlerde bulunuyorlarmış. Esnaflarımızı oylarınızı verin yoksa işinizden olursunuz gibi laflarla tehdit ediyorlarmış. Aldığımız duyumlar bu yönde. Biz onları buradan kınıyoruz ve onları halkımıza şikayet ediyoruz” dedi.
29 Mart seçimlerine az bir zaman kala bütün adaylara başarılar dileyerek sözlerine başlayan MHP Hatay Milletvekili Turan Çirkin, “Türkiye genelinde MHP olarak bizim iki amacımız var. Birincisi İskenderun’da dahil olmak Hatay bölgesinde yerel seçimlerde birinciliğimizi ilan etmek. İkincisi ise 6.5 yıldır başımızda olan AK Parti iktidarının egemenliğine son vermek. Bakın Ak parti iktidarı son bir haftada paramızın değerini %50 düşürdü. İşsizlik gitgide büyüyor. Demokrasilerde rekabet vazgeçilmez bir unsurdur ama dürüst bir şekilde yapmak gerekir. Az önce Belediye Başkan Adayımızın söylediği şeyler demokrasi rekabetinin ne kadar çirkinleştiğini gösteriyor. Biz bu kişileri halkımıza havale ediyoruz” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet