Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Belediyesi’nden Kalıcı Hizmetler

Samandağ Belediyesi birimler arasındaki koordinasyon ve işbirliğiyle şehircilik çalışmalarını sürdürerek kalıcı, kaliteli hizmetlere imza atıyor.

Samandağ Belediyesi’nden Kalıcı Hizmetler

Yerel   A+a-

  Havaların ısınmasıyla beraber Samandağ’da Turizm sektörünün canlanmasına katkı sağlayacak olan prestij caddelerden biri olarak ifade edilen Deniz mahallesi ,Deniz sitesi  uğur mumcu caddesi modern bir görünüme kavuşuyor. Deniz sitesi uğur mumcu caddesinde çalışmalar son hız devam ediyor. 
Uğur mumcu caddesinde, İki taraflı modern kaldırımlar tamamlandı. Orta Refüjün Peyzaj çalışmaları, Yolun Yapımıyla beraber caddenin modern bir görünüme kavuşacağı belirtildi. 
  Samandağ ilçesinin dört bir tarafında çalışmalarını sürdüren fen işleri ekipleri,   Fidanlı Mahallesi ,Uzunbağ mahallesi, Mağaracık mahallesi Deniz-Çevlik yolunda tesviye çalışmaları  gerçekleştirdi.  Gözene Mahallesi yol parke kaplama çalışmaları yapıldı.Çiğdede mahallesinde  Anılar sokakta  ara yolu temizliği gerçekleşti. 
Park ve Bahçeler  Müdürlüğü ekipleri ,Ahmet Atakan Parkını tamamladı. Kurtderesi mahallesinde  yeni Park yapım çalışması sürdürüyor. Sutası mahaĺesindeki çocuk oyun alanında peyzaj çalışması yaptı.Deniz- Çevlik sahil hattı boyunca palmiye ağacı ekimi gerçekleştirdi. Uğur mumcu caddesinde Orta refüjde  çiçek ekimi için toprak dolum çalışması devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar