Skip Navigation Links

Gerçek Demokrasi Ülkeye Yayılmalı!

CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan, son günlerde ilçe teşkilatında ve genel merkezde yaşanan olayları değerlendirdi.

Politika   A+a-

CHP İlçe Başkanı Zeki Çıkan, son günlerde ilçe teşkilatında ve genel merkezde yaşanan olayları değerlendirdi…
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan, parti binasında düzenlendiği basın toplantısında, bir gazetecinin sorusu üzerine; “Bizi genel merkez atamıştı. Kayyum heyeti göreve başlarsa onlara da destek veririz. İlle de koltuk bizim olsun sevdasında değiliz” diye konuştu. Çıkan açıklamasında genel başkan Kılıçdaroğlu’na sınırsız destek verdiklerini de kaydetti.
CHP Devrimci Bir Partidir!
CHP İskenderun İlçe Başkanı Zeki Çıkan, son günlerde ilçe teşkilatında ve genel merkezde yaşanan olayları yaptığı bir toplantıda değerlendirdi. İktidar olma yolunda büyük adımlar atıldığına dikkat çeken İlçe Başkanı Çıkan; “Devrim niteliğindeki değişiklikler CHP’nin devrimcilerin partisi olduğunu göstermektedir. CHP aynı zamanda aydınların, ilericilerin, kadınların ve gençlerin partisidir. Diğer bir ifadeyle CHP kimsesizlerin kimsesi olan halkın partisidir. Halkımızın sorunlarına çözüm üretecek ve AKP karanlığına son verecek CHP’nin aydınlık politikaları ile tanışmaya hazır olun. Gün birlik ve beraberlik günüdür, kimsenin küsmeye, kırılmaya ayrışmaya hakkı yoktur. CHP’ye emek vermiş olan tüm büyüklerimize, kardeşlerimize sonsuz teşekkürler. Ancak bugün CHP’nin içinde veya dışında kalmış tüm dostlarımıza büyük görevler düşmektedir. İktidar olma yolunda tüm insanlarımızı tek yumruk, tek vücut olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Gerçek Demokrasi Ülkeye Yayılmalı!
Gerçek demokrasinin genel merkezden başlayarak ülkeye yayılmasını hedeflediklerini, artık kişiye dayalı siyasetin sona erdiğini de sözlerine ekleyen Çıkan; “CHP’de Genel Başkanlık sorunu yoktur. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, halkın iktidar yolunu açmıştır. Bizlere düşen bu halk hareketine hiçbir şey beklemeden, ben kaygısına düşmeden destek vermektir.
Partimizin ve ilçemizin hedefi, gerçek demokrasinin genel merkezden başlayarak ülkeye yayılmasıdır. Artık kişiye dayalı siyaset anlayışı sona ermiştir. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na desteğimiz tamdır ve sınırsızdır. Kılıçdaroğlu’nun yolu, halkın yoludur. 7 ay sonra iktidarda buluşmak dileğiyle, tüm insanlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet