Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi'nden Kadınlara Spor Hizmeti

Samandağ Belediyesi kadınlara sağlıklı yaşam için spor hizmet sunuyor. Yaklaşık 3 ay önce faaliyete giren spor kursu Samandağ Yeni Çarşıdaki spor merk

Samandağ Belediyesi'nden Kadınlara Spor Hizmeti

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi kadınlara sağlıklı yaşam için spor hizmet sunuyor. Yaklaşık 3 ay önce faaliyete giren spor kursu Samandağ Yeni Çarşıdaki spor merkezinde verilmektedir. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini bu önem doğrultusunda kurdukları bu spor merkezi çatısı altında hizmetlerinin devam ettiğini belirtti. Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kurucusu Hülya Nehir spor merkezini ziyaret etti. Spor merkezi için açıklamada bulundu.

Açıklamasında;  “Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların hayatını olumlu yönde etkileyecek birçok projeye imza attı. Kadınlara yönelik olan bu spor faaliyeti yaklaşık 3 aydan beri faal durumda.  Daha önce spor kursları ile ilgili denemelerimiz oldu ama ilk defa kendi personelimiz ile kendi mekânımız da kurumsal bir çalışma yapıyoruz. Bunun süreğenlide mevcut olacak. Kadınlarımızın yoğun ilgisi ile karşı karşıyayız. Kendilerini iyi, daha dinç, zinde, psikolojik olarak da güçlü his eden bu kadınlarımız için bu ve buna benzer kurslarımız devam edecektir. Kadınlarımız bu ve buna benzer etkinlikler ile kendilerine zaman ayırma fırsatı buluyorlar. Buradan da çağrım olsun akıllarında meslek edindirme projeleri veya hayata geçirilebilecek başka projeler var ise gelin paylaşın imkânlarımız ölçüsünde destek verelim.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet