Skip Navigation Links

Tek hedef iktidar..

Türkiye Değişim Hareketi Yönetim Kurulu üyesi İşadamı Erdal Yüksekbaş, muhtarlara ve ilçe yönetim kurulundan bazı isimlere verdiği yemekte hedeflerini

Politika   A+a-

Türkiye Değişim Hareketi Yönetim Kurulu üyesi İşadamı Erdal Yüksekbaş, muhtarlara ve ilçe yönetim kurulundan bazı isimlere verdiği yemekte hedeflerini açıkladı. İskenderun’da iz bırakan isimlerden bağımsız belediye başkan adayı olarak büyük takdir toplayan kadir Gündoğan’ın da yönetim kademesinde yer aldığı öğrenilen yemekte, muhtarlarla bir çok konuda görüş alış verişinde bulunuldu.

Tek hedef iktidar..
Türkiye genelinde örgütlenme çalışmaları henüz parti resmen kurulmadan süren Mustafa Sarıgül’ün lideri olduğu Türkiye Değişim Hareketi, Hatay ve İskenderun’da da çalışmalarına devam ederken, kamuoyundan gelen olumlu tepkiler yönetim kademesindeki herkesi mutlu ediyor.
İskenderun örgütlenmesinde de önemli bir mesafe katedilirken, kurucu ilçe başkanlığına getirilen emekli öğretmen Mustafa Kaleli, henüz isimleri resmen açıklanmamış yönetim kuruluyla birlikte çalışmalarına hızla devam ediyor.
Yönetim kurulunda görev alan İskenderun’un tanınmış ailelerinden Yüksekbaş ailesinden işadamı Erdal Yüksekbaş, mahalle muhtarları ve yönetim kuruluna Sahil Restoran’da yemek verdi.

Halka ulaşmanın en kolay yolu olarak evleri tek tek gezmenin yanısıra muhtarları ve basını gördüklerini belirten yönetim kurulu üyesi işadamı Erdal Yüksekbaş, Türkiye genelinde hızla büyüyen Türkiye Hareketi Çalışmalarının İskenderun’da da sürdüğünü belirterek, “Türkiye artık çıkmazlardan kurtulmak zorundadır. Kördüğüm olmuş sorunlarla mücadele edecek, Türkiye’nin ufkunu açacak projelerle büyümeyi ve gelişmeyi yakalamak için Türkiye Değişim Hareketi tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Sorun değil çözüm üretmek, Türkiye’yi bölgesinin lideri bir ülke haline getirmek için üretilen projeler yakında genel başkanımız sayın Mustafa Sarıgül tarafından açıklanacaktır. Partimizi İskenderun’da en iyi noktaya taşımak ve iktidar yürüyüşonde katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet