Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Reyhanlı Ortaokulundan Başkan Şanverdi’ye Teşekkür Ziyareti

Reyhanlı Ortaokulu Müdürü İzzettin Akan, okul aile birliği ve bir gurup öğrenci ile Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ ye

Reyhanlı Ortaokulundan Başkan Şanverdi’ye Teşekkür Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Reyhanlı Ortaokulu Müdürü İzzettin Akan, okul aile birliği ve bir gurup öğrenci ile Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’ ye, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde okula gidip gelebilmeleri için yoğun şehir trafiğine karşı öğrencileri  koruma ve güvenli geçiş çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

ALKAN, ziyaret esnasında yaptığı açıklama da; Belediye Başkanımız  Hüseyin Şanverdi, Eğitim ve Öğretimde her zaman Milli eğitim camiasının yanında olup desteklerini esirgememiştir. Özellikle son dönemlerde, öğrencilerimizin okuldan eve evden okula güvenli gidip gelebilmeleri için okul önlerinde almış oldukları trafik tedbirleri çalışmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu vesile ile Başta Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi beye, Zabıta Müdürü ve ekiplerine, okulumuz, aile birliğimiz ve bütün öğrencilerimiz adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi. 

Konuyla ilgili Başkan Şanverdi; “ Yavrularımız ülkemizin ve bizlerin geleceğinin teminatıdır. Bizlerde ülke geleceğimiz adına yavrularımıza ne kadar destek çıksak azdır. Reyhanlı Belediyesi ve Şahsım olarak yavrularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar