Skip Navigation Links

Polisin Varlığı Vatandaşın Güvencesidir

İskenderun CHP Teşkilatı İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret ederek polis teşkilatının 172.yıldönümünü kutladı.

Polisin Varlığı Vatandaşın Güvencesidir

Gündem   A+a-

 CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Mansuroğlu önderliğinde İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret ederek polis teşkilatının 172.yıldönümünü kutladı.
Yönetim Kurulu adına Emniyet Müdürü’nün şahsında tüm polis teşkilatını kutladığını belirten İlçe Başkanı Mansuroğlu, “Polis Teşkilatı’nın varlığı Milletin ve vatandaşın güvencesidir. “ dedi.
Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Referandumla ilgili görüşlerini de açıklayan Mansuroğlu, şunları söyledi:
“Hatay hoşgörü kenti olarak tanınan ve bilinen bir yerleşim birimidir. Bugüne kadar kardeşçe yaşadık 17 Nisan sabahında da kardeşçe yaşayacağız. Halk oylamasının olgunluk havasında geçmesini temenni ediyoruz. Bu anlamda sandık güvenliği konusunda hassasiyet göstereceğinize inanıyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’
Yapılan ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirten İskenderun Emniyet Müdürü Balcı, “Biz yaptığımız işten büyük keyif alıyoruz. İskenderun’da çalışmak bizim için gururdur’’ diyerek, şunları söyledi:
“İskenderun’un her köşesinde vatandaşın can ve mal güvenliği bizden sorulur. Sokaklardaki asayişden çok suç ve suçlular üzerinde çalışmak zordur. Buna rağmen elimizden geleni yapıyoruz. Referandum süreci içindeki ılımlı ve hoşgörülü ortam bizleri sevindirdi. Emniyet mensupları olarak oy kullanacak vatandaşın ve sandığın güvenliğini sağlamak önceliğimizdir.Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın “
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet