Skip Navigation Links

Bu Maya Tutmuş!!!

Aday adaylığı açıklaması öncesi hiçbir tanıtım ve duyuru çalışması yapmadığı halde halkın büyük ilgisiyle karşılanmasını, geçmişten bugüne yaptığı çal

Politika   A+a-

Aday adaylığı açıklaması öncesi hiçbir tanıtım ve duyuru çalışması yapmadığı halde halkın büyük ilgisiyle karşılanmasını, geçmişten bugüne yaptığı çalışmaların eseri olarak değerlendiren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Nihat Karpuz:

Bu Maya Tutmuş!!!
Dört dönem İskenderun İlçe Başkanlığı yapan, 19 yaşında girdiği siyasette çok az inana nasip olan başarılara imza atan Nihat Karpuz, alışılmış bir “Nahit Karpuz” klasiği sergilediği mitingde CHP’den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.
İyi bir hatip ve lider kimliğiyle kendisini destekleyenlere hitap eden Nihat Karpuz, broşür, afiş ve benzeri reklam çalışmaları yapmadan, telefonla gönderdiği mesajla mitinge yoğun katılımı “bu maya tutmuş. Bugüne kadar yaptıklarım, emeklerim boşuna değilmiş. Bu halk benim yaptıklarımı unutmamış” şeklinde değerlerdirdi.
Hatay’ı karış karış gezerek, her karışında iz bıraktığını belirttiği konuşmasının devamında AK Parti Hükümeti’ne yüklenen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Nihat Karpuz, Başbakan Erdoğan’ı Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı sıfatıyla Ortadoğu’da dökülen kanın sorumlusu olarak gördüğünü söyledi.


CHP’deki aday adayı sayısındaki artışın bir zenginlik ve iktidar yürüyüşünün göstergesi olduğunu belirten Karpuz, “Ne diyor büyük devrimci, “Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi.” Ben de Nihat Karpuz olarak, o büyük devrimci Mustafa Kemal’in eserinin temsilcilerinin karşısında olmaktan onur duyuyorum, şeref duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi fikirleri olanların partisidir. Amaç iktidarsa, hedef iktidarsa çok aday adayı olması bu bizim zenginliğimizdir. Artık hiç kimse, hiç kimsenin ayağını kaydırmıyor. Bizlerin tek bir amacı var. Halkın iktidarını kurmak için çalışıyoruz, hep birlikte çalışıyoruz. 8 yıllık iktidarda Cumhuriyetimizin, ulusal bağımsızlığımızın, üniter devlet yapımızı kökünden tehdit eden bir iktidar var. Bu iktidarın başında da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var.

 

Tayyip Erdoğan, kendi deyimiyle, “Büyük Orta Doğu Projesinin Eş Başkanı” olarak, bu günlerde ülkemizi bıraktı, Tunus’la, Mısır’la, Libya’yla uğraşıyor. Şunu bilmemiz lazım, bu ülkelerde kardeş kardeşi boğazlıyorsa bunun altında bir neden var. Bu ülkelerde sokaklar paylaşılmışsa, kardeşler kardeşleri vuruyorsa bunun tek bir nedeni var. Deniz aşırı ülkesi ABD’nin uyguladığı Büyük Orta Doğu Projesi, böl, parçala, yönet, küçük küçük devletler, ben utanarak söylüyorum ama Başbakan övünerek söylüyor” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet