Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Evet’in Önemini Vatandaşa Anlatıyor!

AK Parti Milletvekili, Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı hep birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

‘Evet’in Önemini Vatandaşa Anlatıyor!Web
TV

Gündem   A+a-

 16 Nisan’da yapılacak olan referanduma sayılı günler kala AK Parti Hatay Milletvekili TBMM İdare Amiri  Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte meclis üyeleri esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 
Milletvekili Kasarasayar, “Türkiye’de istikrarın devamı ve güçlü liderle güçlü Türkiye için ‘EVET’ diyoruz. Milletimize güveniyoruz. 16 Nisan’da vatandaşlarımızın sandığa gitmelerini ve ‘evet’ i tercih etmelerini istiyoruz" diyerek Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti ilçe başkanı Ayhan Bodur ile birlikte esnafları ziyaret ettiklerini ve referandumun önemini anlattıklarını söyledi.
Ulucami Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ettiklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 hedeflerine ulaşmak ve dünya devletleri karşısında daha güçlü olmak için ‘Evet’ diyoruz ve bu yönde ilçe teşkilatı olarak yoğun çalışmalar yapıyoruz. Bölgemizde her kesime ulaşıp referandumun ve ‘Evet’in önemini milletimizle paylaşıyoruz” dedi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a lider olarak çok güvendiklerini vurgulayan Ayhan Bodur, devletin ve milletin bekasına yönelik iç ve dış tehditlerin sürdüğünü, devlet yönetiminde istikrar ve güçlü yönetim için yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin gerekliliğini ifade etti.
Esnafa 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasının önemini anlattıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Güçlü iktidar daima istikrar diyoruz. Koalisyonlar tarih olacak. Sonucunda ülkemiz ve milletimiz kazanacak” dedi.
Esnaf ziyaretleri, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ev ev, kapı kapı dolaştıklarını ve ‘Evet’ in önemini gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlara anlattıklarını ifade eden TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,“Güçlü ülkeleri yönetebilmeniz için bu istikrarın devam etmesi ve ülkemizi hayal ettiğimiz 2023 hedeflerine taşımamız için 16 Nisan çok önemli. Bugün hala 82 Anayasası, darbe anayasası ile yönetiliyoruz. Son güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 16 Nisan’ın önemini tüm vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bu referandum ülkemiz için, milletimiz için, geleceğimiz için çok önemli. Güçlü ülkelerde daima istikrar var. O yüzden yıllardır bu ülke koalisyon belasından çok çekti. Bu millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el, bakmadık göz bırakmayacağız. Vatandaşlarımız da çok şükür referandumun ve ‘EVET’ in bilincinde. Bizler yinede gitmedik, çalmadık kapı, bakmadık göz bırakmayacağız ve ‘evet’ i anlatmaya devam edeceğiz" dedi.
 
 
 
 
‘Evet’in Önemini Vatandaşa Anlatıyor! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar