Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karasayar İskenderun'u Karış Karış Geziyor

Hatay Ak Parti Milletvekili adayı Orhan Karasayar gezilerini sürdürmeye devam ediyor.

Politika   A+a-

 
Ak Parti Hatay Milletvekili adayı  Orhan Karasayar gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Bu geziler esnasında halkın sorunlarını dinleyen Karasayar, siyasetteki amaçlarının daha hızlı daha kaliteli şekilde halka hizmet etmek olduğunu söyledi.
 
 
İskenderun’u karış karış gezen Ak Parti Hatay Milletvekili  adayı Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve çok sayıda ki Ak Parti üyelerle birlikte İskenderun Tapu Kadastro müdürlüğünü ziyaret etti.
 
Kısa bir açıklamada bulunan Karasayar, “Siyasetteki amacımız, mücadelemiz arkadaşlarımızla beraber yıllarca halkımızın, insanımızın hak etmediği şekilde almış olduğu hizmetlere son vererek, onlar için çıkmış olduğumuz hizmet yolunda, vatandaşımızı Avrupa’nın dünyanın en gelişmiş teknolojileriyle buluşmuş, en güzel en hızlı şekilde hizmet vermek, biz bu doğrultuda bu hizmetlere başladık. Tabi Ankara’dan buraya hizmetler geliyor ama takip etmediğimiz sürece o hizmetlerin bir çoğu ya yarım kalıyor yada yerinde kalıyor. Müdürlerimizle beraber ilgili makamlara ilgili bakanlarımızla, günlük saatlik takiplerimizle bu projelerin şehrimize kazandırmamızın heyecanını yaşıyoruz.” dedi
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar