Skip Navigation Links

Nihat Matkap Bakanlar Gibi Karşılandı

NİHAT MATKAP; '2011'DE İKTİDARDAYIZ

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisinin son kurultayında Parti Meclis üyeliğine seçilen Çalışma ve sosyal Güvenlik eski Bakanı  Nihat Matkap cumartesi günü yanında CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay, CHP Hatay İl Başkanı Halef Tiftikçi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve Hatay'da Chp'nin önemli isimlerinden Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, parti meclis üyesi Nihat Matkap'a dörtyol gezisi sırasında eşlik ederek yanından ayrılmadılar.

Dörtyol’da CHP Parti Binası önünde toplanan çok sayıda partili tarafından bakan gibi karşılandı, çifte kurban kesildi...
Süleyman Öncül’ün muhteşem sunumuyla “CHP iktidara yürüyor” sloganları eşliğinde cumartesi günü saat 11;00’da CHP Dörtyol İlçe Örgütüne gelen Nihat Matkap parti girişinde CHP İlçe Başkanı İhsan Dağlıoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Osman Tufan, İlyas Ateşoğlu, Sabri Özkan, Mustafa İkiz başta olmak üzere gençlik kolları, kadın kolları ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
İlçe Başkanı İhsan Dağlıoğlu açılış konuşması yaparak katılım gösteren herkese teşekkür etti ve partilerinin iyi bir rüzgar yakaladığını, bu rüzgarın CHP yi iktidara taşıyacağını belirtti. Sonrasında söz alan Osman Tufan birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu birlik ve beraberliğin CHP'yi iktidara taşıyacağını belirtti.
CHP İl Başkanı Halef Tiftikçi’de karşılaştığı bu samimi kalabalıktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ve kendilerini heyecanlandırdığını belirttiği konuşmasında;“CHP artık salonlara sığmıyor, meydanlara da sığmıyor, göreceksiniz sandığa da sığmayacak, sandıkları patlatacak ve iktidar olacağız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. İktidar olmak artık sadece CHP?için değil Türkiye Cumhuriyetinin geleceği açısından da çok büyük bir önem taşımakta. Sayın Nihat Matkap’a Antakya’da hoş geldiniz demiştim. Şimdi Dörtyol’da da bunu tekrarlamak istiyorum “Aramıza hoş geldiniz, yuvanıza hoş geldiniz” diyerek sözlerini tamamladı.
Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte iştirak eden Çelik İş Sendikası Başkanı Cengiz Gül’de Nihat Matkap’ın her zaman yanında yer alacaklarını belirttiği konuşmasında Ak Parti Hükümetinin sendikasızlaştırma politikalarına yönelik ağır eleştirilerde bulundu.
CHP Hatay Milletvekili Fuat Çay’ın yaptığı konuşmanın ardından mikrofona davet edilen Nihat Matkap, Dörtyol’un değerli siyaset önderleri, dokuz yıl aradan sonra gerçekleştirdiğim bu ziyarette gösterdiğiniz ilgiden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum diyerek başladığı konuşmasında; “İktidarın yürüyüşüne değil, koşusuna hoş geldiniz diyorum. Siyaset yaşantımın hiçbir döneminde inanmadığım bir şeyi söylemedim. 1900 lü yıllarda ülkede bir karmaşa vardı. Kimi İngiliz, kimi Amerikan mandası isterken, bir Kemal doğdu. Türkiye’de umutların yok olduğu bir dönemdi. Şimdi de aynı umutsuzluk ikliminde CHP bir Kemal daha doğurdu. AKP 8 yıllık iktidarında iç ve dış siyasette sınıfta kalmıştır. AKP’nin yaptığı her şeye katlanılabilirdi. Her türlü yolsuzluğa, adaletsizliğe, bit tek şeye katlanılamazdı oda bölünmeye, ayrıştırılmaya. Türkiye bunu gördü, umudunu ana muhalefet partisine bağladı. Türkiye’nin tekrar birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini yakalaması Cumhuriyet Halk Partisiyle mümkün. Sadece CHP liler değil, diğer partilerde umudunu CHP ye bağlamış durumda. CHP 2011 yılında Başbakanlıkta, 2012 yılında Cumhurbaşkanlığı Köşkündeyiz ve 2014’de de Belediye Başkanlıklarına gelecektir. Bundan sonraki toplantımızda Dörtyol’a bakanlarımızla birlikte geleceğiz” dedi.


NİHAT MATKAP ÇELEBİ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Cumhuriyet Halk Partisinde yapılan toplantıya CHP li çok sayıda vatandaş oluşan izdiham nedeniyle katılamadı. Bu nedenle Millet Bahçesinde toplanan CHP liler Nihat Matkap’ı görme konusunda ısrar edince heyet partideki toplantının hemen ardından Millet Bahçesine geçerek partililer ile kucaklaştı.
Nihat Matkap başta olmak üzere çok sayıda CHP li daha sonra yürüyerek geçtiğimiz hafta vefat eden Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler?Odası Başkanı Yüksel Çelebi’nin evine giderek ailesine ve yakınlarına taziye dileklerini ilettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet