Skip Navigation Links

HBB’den Çocukların Gelişimini Destekleyen Hediyeler

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime ve spora verdiği değer doğrultusunda hizmet üreten HBB ekipleri

HBB’den Çocukların Gelişimini Destekleyen Hediyeler

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitime ve spora verdiği değer doğrultusunda hizmet üreten HBB ekipleri, çocukları ve gençleri bilime, sanata ve spora yönlendirecek çalışmalar gerçekleştiriyor.
 
Öğrenimlerine devam eden gençlerin ve çocukların çok yönlü bireyler olarak hayata kazandırılması için çaba harcayan HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, öğrencileri spora teşvik etmek ve onların zihin gelişimlerine destek sunmak amacıyla hazırladığı hediyeleri bu kez de Belen Şenbük İlkokulu’nda dağıttı.
 
Öğrencilere basketbol, futbol ve voleybol topları, kırtasiye malzemeleri ile birlikte boyama kitabı dağıtan HBB ekipleri, öğrencilerin mutluluğuna bir kez daha vesile oldu. Şenbük İlkokulu idareci, öğretmenleri; öğrencilerin fiziksel, sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyen çalışmalarından dolayı başta Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere tüm HBB ailesine teşekkür etti. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet