Skip Navigation Links

Birimlerine Yönelik Denetimler Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, Zabıta Bölge Şube Müdürlüklerine denetimlerini sürdürüyor.

Birimlerine Yönelik Denetimler Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu,  Zabıta Bölge Şube Müdürlüklerine denetimlerini sürdürüyor. Kırıkhan ve İskenderun ilçelerindeki birimlerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.
 
Zabıta II. Bölge Kırıkhan Sorumlusu Fatih Balık ve şube amirlerin ev sahipliğinde gerçekleşen denetimde, birimin çalışmaları hakkında genel değerlendirmelerde bulunuldu. Şubenin ileriye yönelik planlarından söz edilerek,bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğine değinildi.
 
DENETİMİN DİĞER DURAĞI III. BÖLGE ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ OLDU
 
Başkan Kadıoğlu aynı gün Zabıta III. Bölge İskenderun Şube Müdürlüğünde denetim gerçekleştirdi. Şube müdürü Ahmet Keskin ile bir araya gelen Başkan Kadıoğlu, Zabıta Dairesi olarak ilçe vatandaşlarının huzurunu ve sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen gözetim ve denetimler hakkın bilgi edindi.
 
HBB Zabıta Daire Başkanı Kadıoğlu, ilçede aktif halde faaliyet gösteren şubenin çalışmalarını gözlemledi. Ardından Zabıta Müdürü ile görüşen Kadıoğlu, görev alanlarıyla ilgili konularda istişarelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin esnaf ile her zaman beraberce olduğunu belirten Kadıoğlu, esnafların sıkıntılarını ivedi olarak çözüme ulaştırmak için Zabıta personellerine büyük görev düştüğünü belirtti.
Başkan Kadıoğlu, denetimlerin ve istişare toplantılarının ardından ilçeden ayrıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet