Skip Navigation Links

Ayhan Kara CHP'ye Katıldı

Ayhan Kara Binlerce Kişiyle Yürüyerek Chp'ye Törenle Katıldı .

Politika   A+a-


Ayhan Kara Binlerce Kişiyle Yürüyerek Chp’ye Törenle Katıldı .

Okyanusta bir Damla sloganıyla siyasete başlayan Hatay HAS Şirketi yönetim kurulu üyesi işadamı Ayhan Kara Binlerce kişinin katılımıyla CHP’ye törenle Katıldı Ayhan Kara kalabalık bir grupla zılgıtlarla ve alkışlarla karşılandı.
CHP İlçe binasında yapılan törende CHP ilçe başkanı Fırat Yılmaz İl genel meclis üyeleri, Belde belediye başkanları, partililer katıldı.
CHP ilçe başkanı Fırat Yılmaz CHP binasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “
Ayhan Kara ve ekibini CHP’de görmekten büyük mutluk duyduk. Gücümüze güç katacaklar. Halkın çıkarlarını ön plana alan CHP hiçbir zaman kimliğinden ödün vermedi. CHP’ye sahip çıkalım. Türkiye Cumhuriyetini tek kurtaracak partidir. Hiç kimseye kapımız kapanmadı. Hep beraber olup iktidara geleceğiz.”


CHP İlçe binasında yapılan törende CHP’ye katılan Ayhan Kara şunları söyledi:
“ Hatay’ın anavatana katılışının 71. yıl dönümünde bu gün 2. bir bayram yaşıyorum. Okyanusta bir damla söylemiyle yola çıktık. Bakıyorum ki damlalar okyanusa dönüştü. Değiştirmeğe geldik. Kılıçdaroğlu’nun gelişini bir milad olarak değerlendiriyorum. Kılçdaroğlu’nun gelmesiyle CHP’ye bir rüzgar estirdi. Artık birleşmenin zamanı geldi. Değişim rüzgarı geldi. Atatürk’ün kurduğu CHP partisi altında bu mücadelemi yürütmeye başlattım. Hedefim siyasette mutluluk garantisi koşulları sağlamak ve Türk bayrağını arenada daha güçlü dalgalanmasını sağlamak. Türkiye’nin ve Hatay’ın yemel sorunu istihdam. İstihdam sağlayamamışız. Buraya turistleri yığınlarla getirmek için elimden gelenini yapacam. Tutamayacağım sözleri vermem. Hiç kimsenin günahlarıyla gitmek istemiyorum. Dilim döndüğünce kim olduğumu, neden aktif siyasete atılmak istediğimi ve nasıl bir siyaset yapacağımı sizlere iletmiştim. Şimdi sıra ne amaçla, hangi hedeflere ulaşmak için bu yola koyulduğumu anlatmaya geldi zira yapılanların ve mevcut durumun yanlış olduğunu tespit edip ulaşılması gereken asıl hedefleri göstermemek için yarım bırakıldığı anlamı taşır.”

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet