Skip Navigation Links

'Haksızlık Karşısında Susan Şeytandır'

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Yaşar Gürakan: 'Haksızlık Karşısında Susan Şeytandır'

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Yaşar Gürakan:
“Haksızlık Karşısında Susan Şeytandır”
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde verdiği sendikal mücadele ile sıklıkla gündeme gelen Yaşar Gürakan, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı’nda, İskenderun MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve partililerle bir araya geldi.
Bugüne kadar yaptığı çalışmalara dikkat çektiği konuşmasında haklı bir mücadelenin içinden gelen bir kişi olduğuna vurgu yapan Yaşar Gürakan, Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki mücadelesinde sıralamaya bakmaksızın hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi.
Türkiye’nin içinde bulunduğu tabloyu özetlediği konuşmasında eğitim alanında iktidarın yaptıklarının kabul edilemez olduğunu belirten Gürakan, onbinlerce öğretmen atama beklerken yurtdışından İngilizce Öğretmeni ithal etmenin gaflet olduğunu ifade etti.
Yaşar Gürakan konuşmasında şöyle dedi: “Haksızlık karşısında susan dinsizdir, şeytandır.
Dörtyol’da tören için yapılıp sökülen asfaltla ilgili, okulların yanmayan elektrikleriyle ilgili, şehitlerimizle ilgili çocuklarımızla ilgili, hemen hemen aklınıza gelen her konuda bir sivil toplum kuruluşunun ve başkanının yapması gerektiği ölçüde itirazlarımızı, önerilerimizi ortaya koyan, basında yer aldığımız bölümlerin küçük bir kitapçığıdır.” Dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet