Skip Navigation Links

Bakan Yardımcısı Yayman Mega Medya Grubunu Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman İskenderun Mega Medya Grubunu ziyaret etti. Radyo Mega’da Semir Yazıcı ile canlı yayına çıkmaya hazır

Bakan Yardımcısı Yayman Mega Medya Grubunu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman İskenderun Mega Medya Grubunu ziyaret etti. Radyo Mega’da Semir Yazıcı ile canlı yayına çıkmaya hazırlanan TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın da hazır bulunduğu ani gerçekleşen ziyaret sırasında Hatay’a yapılacak yatırımlar ve referandum süreci konuşuldu.

Beraberinde danışmanları, Turizm il müdürü Hüsnü Işıkgör, AKPARTİ ilçe başkanı Ayhan Bodur ile parti yöneticilerinin de bulunduğu ortamda Mega Medya Grubu ofisinde Milletvekili Orhan Karasayar ile de karşılaşan bakan yardımcısı Yayman, Hatay’da referandum çalışmalarına destek vermek için bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.  Kırıkhan ve Belen ilçelerinde yapılacak tarihi ve turistik yatırımlardan söz eden Yayman ile İskenderun ilçesine yapılması gerekenler konusunda da fikir alış verişinde bulunuldu.
Mega Medya Grubu ve İskenderun Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ile İSTUDER yönetim kurulu üyeleri ve Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı tarafından karşılanan Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman sohbet ortamında referandum süreci ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Ziyaret’ten ve gördüğü ilgiden memnuniyetini ifade eden Yayman, 7 Nisan Cuma günü saat: 14:00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da olacağını hatırlatarak, Hatay merkezde yapılacak mitinge tüm vatandaşları davet etti.
Aynı zamanda İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) Başkanı da olan Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu başkanı Sabahattin Uygun Bakan Yardımcısı Yayman’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet