Skip Navigation Links

Ocaklı Mahallesinde Başkan Aksoy'a Pankartlı Teşekkür

Ocaklı Mahallesi sakinleri Yunus Emre Caddesi üzerine astıkları bir pankartla, mahallelerine yapılan hizmetlerden ötürü Dörtyol Belediye Başkanı Bilge

Politika   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Ocaklı Mahallesi sakinleri Yunus Emre Caddesi üzerine astıkları bir pankartla, mahallelerine yapılan hizmetlerden ötürü Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy’a teşekkür etti.
Mahalle adına yapılan açıklamada; “Yıllardır hizmete hasret kalmış olan mahallemize hizmet getiren, birçok cadde ve sokağı genişleten ve bazı çıkmaz yollarımız açan, Dörtyol’un en büyük sorunu olan altyapıyı gerçekleştirmiş olan Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Aksoy’a bu yolla teşekkür etmek istedik” denildi. Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy’da yaptığı açıklamada; “Asılan pankartla ilgili bir bilgim yoktu. Resimlerini sizin sayenizde gördüm. Bu beni çok duygulandırdı. Beş yıl önce görev bize verildiğinde şahsımıza güvenen hemşerilerimizi utandırmamak, onların teveccühlerine layık olmak için gece gündüz tüm gücümüzle çalıştık. Sizler hizmetin en güzeline layıksınız. Size hizmet etmek, sizlerin hizmetkarı olmak bizler için en büyük onurdur. Hemşerilerimizin gösterdiği bu nezaket beni fazlasıyla onurlandırmıştır. Bizim bütün kazancımız da işte bu bir teşekkürdür. Yaptığınız hizmetin takdir görmesi ve teşekkürle karşılanması alabileceğimiz en güzel ödül, yükselebileceğimiz en büyük payedir.” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet