Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Meclis Üyesini İstifaya Çağırdı!

16 Nisan da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin CHP İskenderun ilçe teşkilatında basın açıklaması düzenlendi.

CHP Meclis Üyesini İstifaya Çağırdı!Web
TV

Gündem   A+a-

 Zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, hangi şartlarda referandum çalışması yaptıklarının belli olduğunu, iktidarın bütün olanaklarını ve her türlü silahını kullandığını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu açıklamasının devamında; “Bizler İMC usulü çalışmak zorundayız. 16 Nisan sonucunda 17 Nisan sabahında yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Bunun için hepinize ve ülkemize şimdiden ‘Hayırlı’ olsun diliyorum. Sevgili dostlar bir başbakanımız var çizgi film kahramanı gibi. Biz onun ne dediğini anlamıyoruz, sanırım kendisi de anlamıyor. Bunun yanında bu işin taşeronluğunu yapan bir yavru muhalefet lideri başkanı var herhalde onunda bir rahatsızlığı olsa gerek. Biz bu dik ve onurlu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. 16 Nisan akşamı da bunun sonucunu alacağız. Şimdi ‘Hayır’ kampanyasını başlattığımız günden itibaren bir karalama kampanyası da karşı taraftan başlatıldı. Efendim ‘Hayır’ diyenler FETÖ’cü ve PKK’cıdır dediler. Ben hepinizden bir tek şey rica ediyorum. Referanduma özellikle gençlerimizin katılımı açısından her türlü olanağımızı sağlamalıyız. Yapılan araştırma sonuçlarına göre sandığa gitmeyen gençlerin yüzde 75’i ‘Hayır’cı. Karasız olduğunu söyleyip sandığa gitmeyeceğini söyleyen kesimde ‘Hayırcı.’ Bu katılımı sağlarsak bu referandumda ‘Hayır’ patlaması yaşarız. Ben burada yükselen sesin tüm ülkemize ‘Hayırlar’ getirmesini diliyorum” dedi.
İskenderun Belediye Meclis Denetim Komisyonuna CHP’den seçilen Fatma Korçak’ın, 2016 yılı faaliyetlerinin incelendiği ‘Denetim Raporu’nda tespit edilen ve 13 maddeden oluşan aksaklık ve usulsüzlük iddialarına katılmadığını belirten, Başkan Mansuroğlu, partilerinin Meclis Üyesi Fatma Korçak’ın belediye idaresinin aklanması çabalarına hizmet ettiğini söyleyerek istifaya davet etti.
Başkan Mansuroğlu, “Bu eylemi partimizin meclis grubu ve ilçe başkanlığı ile gerekli görüşmeleri yapmadan, grup toplantılarına katılmadan, keyfi bir biçimde gerçekleştirerek, partimizi kamuoyu önünde zor durumda bırakmıştır. Meclis Üyesi Fatma Korçak’ın parti tüzüğümüzün ‘Parti Suçları’nı tanımlayan madde 70 A bendinin a, b, d ve f alt bendlerinde yer alan suçları işlemiş olmasından dolayı ‘Kesin Çıkarma Cezası’ talebiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevki hususunda gerekli karar il başkanlığımıza gönderilmiştir. Partimizden meclis üyesi seçilen Fatma Korçak’ın kendisine oy veren CHP seçmeninin iradesine saygı duyarak meclis üyeliği görevinden istifa etmeye çağırıyoruz” açıklamasında bulundu.
 
 
 
CHP Meclis Üyesini İstifaya Çağırdı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş