Skip Navigation Links

Feyezan Kanalı sorununu biz çözeceğiz..

her gelen Belediye Başkanının çözümleyeceğini söylediği Feyezan Kanalı sorununu seçilmesi halinde kendisinin noktalayacağını söyledi.

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Dr. Yusuf Civelek, her gelen Belediye Başkanının çözümleyeceğini söylediği Feyezan Kanalı sorununu seçilmesi halinde kendisinin noktalayacağını söyledi.
Sabah Atatürk Anıtında düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı törene sağlıkçılar ile Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek ve İlçe Başkanı Nihat Karpuz da katılarak Ata’nın huzuruna çelenk sundu.
Koruyucu sağlık hizmetine önem vereceklerini belirten CHP Başkan Adayı Civelek Türkiye’de sağlığın giderek ticarete dönüştüğünü savunarak “Bir ülkenin önceliği, ilk olarak vatandaşının hastalanmamasını sağlayıcı tedbirler almak olmalıdır. Bakın ülkemizde birçok özel hastaneler var ama hiç biri gelecekte, elde etmiş oldukları bu yaptırımlara sahip olamayacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızın Tabipler Odasının önerilerine kulak vermeleri gerekmektedir. Sağlıkta gidişat kötü! Eğer halkımız teveccüh gösterip bizi yerelde iktidara getirirse bizde sağlıkta birinci basamak olan ‘Koruyucu Sağlık Hizmeti’ne daha da önem vereceğiz” diye konuştu.
Partisinin Pınarbaşı Mahallesinde düzenlediği açık hava mitinginde kalabalık ve coşkulu partili topluluğuna hitap eden CHP’li Belediye Başkan adayı Dr. Yusuf Civelek “Her gelen belediye başkanlığında, Feyezan kanalı yapılacaktır, halledilecektir denir ve hale bugünlere gelmiştir. Üst tarafı çamur içinde, alt tarafındaki köprü ayakları bilimsel yapılmadığı için yukarıdan gelen selle köprü ayakları tıkanıyor ve buraya olduğu gibi sel basıyor. Oylarınızı kısmet olur bize verirseniz, yapılacak ilk iş sizi bu sorundan kurtarmak olacaktır. 30 Mart bu işin sonu olacaktır” dedi.
Coşkulu kalabalığa seslenen CHP adayı Dr. Yusuf Civelek, Belediye Başkanı seçilmesi halinde bütün İskenderun’un, oy veren vermeyenlerin tüm hemşerilerinin, 28 mahallenin başkanı belediye olacağını vurguladı.
Belediyenin bütün imkanlarını hiçbir rant düşünmeden halkın hizmetine sunacaklarının altını çizen CHP adayı Dr. Civelek “Semt pazarlarından, spor tesislerinden, kentin kanalizasyonundan, suyundan, elektriğinden belediyenin yapması gereken işler yapılmamış veya yarım kalmıştır” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet