Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Personellerinde İş Güvenliği Bilinci Oluşturuluyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı, bünyesinde faaliyet gösteren personellere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer

HBB Personellerinde İş Güvenliği Bilinci Oluşturuluyor

Gaziantep   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı, bünyesinde faaliyet gösteren personellere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer düzenlendi.
 
HATMEK salonunda seminere HBB Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne bağlı 255 personel katılım gösterdi. İş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından, iş güvenliği konusunda personellerin dikkat etmeleri gereken hususlara değinilerek bilgilendirildi. Personellerin kurum içi çalışmalarda yaşanabilecek kaza ve yaralanma sebepleri ile korunma tekniklerinin uygulanması konularına değinildi.
 
İŞ KAZALARI BÜYÜK ORANDA ÖNLENEBİLİR
 
HBB personellerine yönelik yapılan seminerde, iş güvenliği bilincinin oluşturulması, yasal hak ve sorumlulukları konusunda personellerin gerekli donanıma sahip olması amacıyla bilgilendirmede bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları, personellerin iş yerlerinde güvenli bir ortamı temin etmesinin önemine değindi. Yaşanabilecek iş kazalarının en aza indirilmesi ve çalışanların karşılaşabileceği risklerde nasıl tedbirler alabileceği konularının işlendiği seminerde, iş kazalarının büyük oranının önlenebilir olduğunun vurgusu yapıldı. Seminerin sonunda HBB personelleri, uzman doktorlar tarafından sağlık taramasından geçirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş