Skip Navigation Links

Ayhan Bodur; 2023 Hedeflerimiz için Evet!

İskenderun’da FM bandı 97.7 frekansında yayın yapan, ayrıca internet üzerinden de dünya’ya açılan kentin tek radyosu Mega Radyo’ya konuk olan

Ayhan Bodur; 2023 Hedeflerimiz için Evet!

Gündem   A+a-

 
İskenderun’da FM bandı 97.7 frekansında yayın yapan, ayrıca internet üzerinden de dünya’ya açılan kentin tek radyosu Mega Radyo’ya konuk olan AKPARTİ İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Semir Yazıcı ile Panorama” söyleşi programında konuştu. Gündemin nabzını tutan programın canlı yayın konuğu olan başkan Ayhan Bodur siyaset gündemine dair değerlendirmelerde bulunurken, referandum süreciyle ilgili çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu ve tercihin neden ‘Evet’ olması gerektiğini anlattı.
 
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 hedeflerine ulaşmak ve dünya devletleri karşısında daha güçlü olmak için ‘Evet’ dediklerini ve bu yönde ilçe teşkilatı olarak yoğun çalışmalar yaptıklarını anlatan başkan Bodur, bölgemizde her kesime ulaşıp inandıklarımızı Milletimizle paylaşıyoruz” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a lider olarak çok güvendiklerini vurgulayan Ayhan Bodur, devletin ve milletin bekasına yönelik iç ve dış tehditlerin sürdüğünü, devlet yönetiminde istikrar ve güçlü yönetim için yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin gerekliliğini ifade etti. Ayhan Bodur konuşmasını özetle şöyle sürdürdü; “ Aktif Siyasette Allah rızası için millete hizmet düsturuyla AKPARTİ içinde bir nefer olarak görevimi yapmaya çalışıyorum. Gençlerimizin siyasette aktif olmasını öneriyorum. Siyasette muhakkak kucaklama kültürü esastır. Güçlü ve pozitif eleştiri yapan muhalefete ihtiyaç var. 2023 hedeflerimize ancak böyle daha çabuk ve sağlıklı ulaşırız. Ülke geçmişinde hatalarla geçici ve kısa hedefler varken bizler bugün yüz yıllık hedeflerle hizmet veriyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında daha güçlü bir cumhuriyeti hedefliyoruz. Aziz milletimize sesleniyorum, Ülkemize, devletimize, reisimize güvenelim, destek verelim. Unutmayalım ki; bir hastane odasında 8 hastanın olduğu dönemden tek kişilik geniş, modern hastane odalarına geldik. Şehir hastanelerimizle gurur duyuyoruz. Bu ülkenin büyümesini çekemeyenler içten ve dıştan engellemeye çalışıyorlar. Bu uğurda şehitler de veriyoruz. Bu tehditlere karşı birlikte ve uyanık durmalıyız. Cumhurbaşkanlığı sistemi bu ülkeye istikrarı getirecek, çift başlılıktan doğan sorunları ortadan kaldıracak. Güçlü ve istikrarlı devlet için Evet diyoruz. Yetkide çift başlılık hep sorunlara, koalisyonlara yol açtı. Biz halkımızın seçtiği güçlü liderimize güveniyoruz. Bu millet kime güveneceğini bilir. Milletinin sesine kulak veren reisimiz var. 18 yaşına indirilen seçilme yaşı bu ülke için tehdit değildir. Gençlerimize güveniyoruz. Osmanlı tarihimizde genç yaşta koca imparatorluğu yöneten İstanbul’u fetheden Fatih’in olduğu gibi örnekler vardır. Gençlerimize güven aşılamak lazım. Sorumluluk vermeliyiz. Milletvekili sayısının 600’e çıkarılması ile meclis güçleniyor. Yargı sivilleşiyor, bağımsız ve tarafsız hale geliyor. Referandum sürecinde herkesi sağduyuya davet ediyorum. Bu bir parti seçimi değildir. Birbirimizi her halükarda kucaklamalıyız ve birbirimize daha anlayışlı olmalıyız. Evet diyenler de Hayır diyenler de bu memleketin insanlarıdır. Unutmamak lazım ki 16 Nisandan sonra sandık kalktığında bizler yine birbirimizle yan yana yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hatay medeniyetler yatağıdır. Bu millet kutuplaşmaya izin vermez. Seçim ve sandık güvenliği konusunda endişemiz yoktur. Halkımız bu yeni anayasa taslağını okusun, incelesin, güçlü Türkiye için tercihini yapsın.” 
 
Mega Medya Grubu Stüdyosunda gerçekleşen program Radyo Mega FM bandı 97.7 frekansı ve aynı andawww.megaradyoiskenderun.com ile www.megatviskenderun.com internet adreslerinden yayınlandı. Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu, dinleyenler tarafından yoğun ilgi gören program bir saati aşkın süre devam etti. Teknik yayın masasını Mustafa Mert başarıyla yönetti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet