Skip Navigation Links

Makine Mühendisleri Yeni Adresinde!

Makine Mühendisleri Odası İskenderun İlçe Temsilciliği Yeni Hizmet Binasının Açılışı Gerçekleştirildi.

Makine Mühendisleri Yeni Adresinde!Web
TV

Gündem   A+a-

 Makine Mühendisleri Odası İskenderun İlçe Temsilciliği yeni hizmet binasının açılışı Yenişehir Mahallesi 26 Sokak 12/A yeni adresinde gerçekleştirildi. Açılışa  Mühendisler Odası İskenderun İlçe Temsilciliği açılışına Genel Başkan Ali Ekber Çakar, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Adana Şube Başkanı Hasan Emir Kavi, Niğde Temsilcilik Başkanı Sungur Ecemiş, İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan, İTSO Meclis Başkanı Servet Uğutmen, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Muhsin Yeter ve Mehmet Ali Bulut, Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Bülent Bozdoğan’ın yanı sıra davetliler katıldı.
 
Açılışta konuşma yapan Genel Başkan Ali Ekber Çakar, Makine Mühendisleri Odası’nın 1954 yılında kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olduğunu söyledi.
 
Bugün Makine Mühendisleri Odası’nın üye sayısının 110 bini aştığını ifade eden Genel Başkan Çakar, “Türkiye genelinde 18 tane şubemiz, 110 tane il, ilçe temsilciğimiz ve bunlardan bir tanesi de İskenderun ilçe temsilciliğimiz. Türkiye genelinde 3 bin üyemizin aynı anda eğitim görebileceği eğitim salonlarımız, akredite kuruluşlarımız, uygulamalı eğitim merkezlerimiz ve bir bütün olarak Makine Mühendisleri Odası’nın kurumsal olarak oluşturan ve aynı zamanda güç katan siz değerli üyelerimizsiniz. Mühendisler olarak bizler bilim ve tekniği insanların hizmetine sunan onurlu bir mesleğin sahipleriyiz.”dedi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başta tüm Makine Mühendisleri Odası olmak üzere ayrıca da İskenderun İlçe Temsilciliğini tebrik ettiğini belirtti.
 
Başkan Culha, “Bu ülkede demokrasiye sahip çıkan, laikliği savunan, hukukun üstünlüğünü sosyal devleti savunan kuruluşların kurumların başında TMMOB vardır. Mühendisler, mimarlar, şehir plancıları kendi meslekleri ile uğraşsınlar niye siyasetle uğraşıyorlar deniliyor. Mühendisler meslekleriyle de uğraşacaklar, siyasetle de uğraşacaklar. İnsan haklarıyla da uğraşacaklar. Demokrasi ile de uğraşacaklar. Bu mühendis olmanın, aydın olmanın temel koşuludur. Bizlerde bu davranış biçimini destekliyoruz.” açıklamasında bulundu.
 
Konuşmaların ardından açılışı gerçekleştirilen Makine Mühendisleri Odası İskenderun İlçe Temsilciliği yeni hizmet binası hizmete girdi.
 
 
 
 
 
Makine Mühendisleri Yeni Adresinde! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet