Skip Navigation Links

Altınözü Kötü Kokulara Veda Ediyor

HATSU, vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir çevre kazandırmak adına kent genelinde atıksu hattı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Altınözü Kötü Kokulara Veda Ediyor

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), vatandaşlara temiz ve sağlıklı bir çevre kazandırmak adına kent genelinde atıksu hattı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Altyapısı olmayan ve yetersiz gelen noktaları belirleyerek içmesuyu, yağmursuyu hattının yanı sıra kanalizasyon hattı ihtiyacını karşılayacak projeleri hayata geçiren Genel Müdürlük, Altınözü ilçesine bağlı Çetenli Mahallesi’ne var olan kanal hattına ek olarak yeni hattının döşendiğini ve eksiklerin tamamlandığını aktardı.  

Kanalizasyon hattının olmamasından kaynaklı kötü koku ve kirli bir çevrenin meydana geldiğini aktaran İdare, yaşanan olumsuz durumdan şikayetçi olan vatandaşların talebi üzerine harekete geçerek, mahalleye farklı ebatlarda Koruge borularla toplamda 900 metre yeni atıksu hattı çalışması yapıldığını bildirdi.

Herhangi bir tıkanıklık yaşanması halinde hızlı bir müdahale gerçekleştirmek için geniş çapta 13 ana muayene bacası yerleştirildiğini aktaran İdare, kötü kokuların bertaraf edildiği çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 2 kamyon ve 7 personelin görev yaptığını açıkladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet