Skip Navigation Links

HBB, Ailelere “Hoşgeldin Bebek” Hediyesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından faaliyet geçen projeyle yeni doğum yapan annelere

HBB, Ailelere “Hoşgeldin Bebek”  Hediyesi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından faaliyet geçen projeyle yeni doğum yapan annelere "Hoş Geldin Bebek" paketi veriliyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bebeklerin sağlıklı büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amacı ile hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” paketleri dağıtımı sürüyor. Yeni doğan her bebeği kapsayan proje ile bebeklere ilk hediyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ekip tarafından takdim ediliyor. Proje kapsamında Samandağ Güney Park Hastanesinde yeni doğum yapan anneleri ziyaret eden ekipler, içerisinde biberon, bebek bezi, emzik ve on bir parçalık “zıbın seti” bulunan hediye paketlerini annelere teslim etti.
 
Aldıkları hediyeler ile mutlu anneler ve bu mutluluğa ortak olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ekipler aracılığıyla teşekkür etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (33) adet yorum var.
Meliha oduncu 1 ay 24 gün önce
Yeni doğum yaptım kız evladım oldu hoşgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum
Zeynep bolat 2 ay 17 gün önce
Yeni doğum yaptım kız evladım oldu hoşgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum
Nadire demirtaş 3 ay 22 gün önce
9.ayıma girdim hamileyim.Hatay antakyadan yazıyorum konteyner kentte kalıyoruz.Hosgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum.
Eda 21 Aralık 2023 Perşembe
1 ay sonra doğumum var depremzedeyiz hoşgeldin bebek paketinden yararlanmak istiyorum
Eda 21 Aralık 2023 Perşembe
8aylık hamileyim Yeni doğan paketi istiyorum
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet