Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Anne-Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Babası tarafından hunharca öldürülen beş yaşındaki beren ve annesi son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı

Anne-Kız Son Yolculuğuna UğurlandıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde beş yaşındaki kızı ile boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren ve ardından kendisine zarar vererek intihara kalkışan Gökhan Y.  tutuklanırken, beş yaşındaki Beren ile annesi Esra’nın cansız bedenleri İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınarak son yolculuklarına gözyaşları arasında uğurlandı.
İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Buse Coşkun Irmak Apartmanı 4. Katta meydana gelen olayda eski koca Gökhan Y., boşandığı eşi Esra Yalçın ve beş yaşındaki kızı Beren’in boğazlarını keserek öldürmüştü.
Yakınları tarafından bugün Hastanenin morgundan alınarak Şekere Mahallesindeki abisi Okan Yalçın evine getirilerek yakınlarından helallik alınmasının ardından Süleymaniye Camiinde kılınan cenaze namazının sonrasında Şekere mezarlığına defin edildi.
Esra Yalçın’ın Abileri Okan ve Oğuz Yalçın’ın ayakta durmakta dahi zorlandığı görülürken, Okan Yalçın’ın biran olsun gözyaşları dinmedi. Dayı Okan Yalçın, “Vay kuzularım, vay kuzularım benim. Kıydılar meleklerime. Meleklerim gitti abi meleklerim. Bacım güzelim benim. Beren’im, meleğim gitti.” diyerek feryatları yürekleri dağladı. 
Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Cenazelerin araçlara götürülmesi sırasında Esra Yalçın’ın abisi Oğuz Yalçın ve yakınlarının yanı sıra annesi Ayla Yalçın’ın haykırışları herkesi gözyaşına boğdu.
Anne Ayla Yalçın, “Beren’ime nasıl kıydın? Senin yavrundu o.  Gavur olan yapmaz, yapmaz” diyerek haykırışları tüm yakınlarını gözyaşlarına boğdu.
Öte yandan beş yaşındaki kızı ile boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren ve ardından kendisine zarar vererek intihara kalkışan Gökhan Y.  tutuklanırken, emniyet müdürlüğünde verdiği ilk ifadesinde eşiyle 2010 yılında İskenderun'da bir pizzacıda beraber çalışırken tanışıp, 2011 yılında evlendiklerini söyledi. İlk olarak Kayseri'de yaşadıklarını belirten Gökhan Y., olay günü geri barışmak üzere bir yüzük ve bileklik alarak eski eşinin yaşadığı eve geldiğini anlatarak ifadesinde şunları kaydettiği öğrenildi.
"Kızımı görmek üzere geldiğimde kapıyı Esra açtı. Koridorda kendisine aldığım yüzüğü ve bilekliği vererek 'Beni affet seninle tekrar evlenmek istiyorum' dedim. Oda bana 'seni istemiyorum' dediğinde bende kendisine hayatında birisi mi var diye sordum. Bana 'sanane burada defol git artık beni de kızı da görmeyeceksin' dedi. Bunun üzerine boynundan tutarak koridorda yere yatırdım. Koşarak mutfaktan bıçak aldım. Elime biraz büyük bıçak gelmiş. O esnada geri koridora gelerek Esra'nın bir kaç sefer boğazına bıçağı sapladım. Oda kanlar içerisinde 'Beni böylemi seviyordun?' diyerek beni öptü ve gözlerini kapattı. Bende öldüğünü anlayınca yatak odasından battaniye alarak üzerini örttüm. Daha sonra farkında olmadan elime aldığım ikinci bıçakla kızım odasına gittim. Odasında uyuyordu. Elimle ağzını kapattım boğazını kesecektim gözlerini açtı. O anda boğazını keserek yanına uzandım. Bir süre sonra kızımı kestiğim bıçakla aynanın karşısına geçerek kendi boğazımı kestim. Gözümü açtığımda hastanedeydim."
 
 
 
 
 
 
 
Anne-Kız Son Yolculuğuna Uğurlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar