Skip Navigation Links

İbadethaneler HBB İle Tertemiz

Hatay halkının manevi duygularını daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşaması için büyük hassasiyet gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB)

İbadethaneler HBB İle Tertemiz

Gündem   A+a-

 
Hatay halkının manevi duygularını daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yaşaması için büyük hassasiyet gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kurduğu ibadethane temizlik ekibiyle vatandaşların takdirini kazanıyor.
 
Kurulduğu günden bu yana Hatay’ın tüm ilçelerindeki ibadethanelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not alan HBB ekipleri, Hatay halkının manevi mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.
 
HBB EKİPLERİNİN SON DURAĞI YAYLADAĞI OLDU
 
Her inancın kutsal mekânlarını aynı özveriyle temizleyen HBB ekiplerinin son durağı Yayladağı ilçesi Sungur ve Yukarıokçular camileri ile Şeyh AhmedKuseyri Camii ve türbesi oldu. Mahalle sakinlerinin ilgisi eşliğinde özenle çalışan ekipler, camilerin bahçesini ve içini özenle temizledi.
HBB ekiplerinin camilerde gerçekleştirdiği detaylı temizlikten duyduğu memnuniyeti getiren mahalle sakinleri, her zaman olduğu gibi mübarek Regaip Kandili’nde de bu hassas davranışı sergileyen HBB ekiplerine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet