Skip Navigation Links

Bu Mahalleler Artık Temiz Su İçecek

HATSU heyeti, Altınözü’nde Çetenli ve Hanyolu Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Bu Mahalleler Artık Temiz Su İçecekWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, Altınözü’nde Çetenli ve Hanyolu Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında yapılan hizmetleri yerinde inceledi.
 
Hizmet denetimlerini bizzat gerçekleştiren HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Daire Başkanları ile şube müdürleri, Çetenli ve Hanyolu Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında yapımı devam eden içmesuyu depolarını ziyaret ederek, çalışmaların takibini gerçekleştirdi ve son durumu hakkında ilgili teknik ekiplerden detaylı bilgiler aldı.
 
Proje kapsamında yapılan hat çalışmalarını ve hattın dolumuyla birlikte hatta oluşabilecek havanın tahliye edilmesini sağlamak amacıyla kullanılan vantuz odalarını da denetleyen heyet, çalışanlara kolaylıklar dileyerek çalışmaların ivedi şekilde yapılması ve eksiklerin kısa sürede giderilmesi için talimat verdi.
 

Altınözü de Eski Depolara Veda Ediyor

 
Çetenli Grup İçmesuyu İnşaatı kapsamında toplamda 27 bin 980 metre içmesuyu hattının döşendiğini açıklayan Genel Müdür Çaparali, içmesuyu ileten eski depolar yerine 5 adet yeni deposunun inşa edildiğini ifade ederek, yeni depoların dört adetinin 300 ton, bir adeti ise 100 ton kapasitede olduğunu belirtti.
 

Bu Mahalleler Artık Temiz Su İçecek

 
Hanyolu Grup İçmesuyu İnşaatı çalışmaları kapsamında ise 43 bin 840 metre içmesuyu hattının döşendiğini aktaran Çaparali, inşa edilen 4 adet yeni su depolarının 100, 200, 300 ve 500 ton kapasitede olduğuna dikkat çekerek, “proje sayesinde Hanyolu, Çetenli, Yanıkpınar, Dokuzdal, Avuttepe, Erbaşı, Gözecik, Günvuran, Karbeyaz, Kılıçtutan, Sarıbük, Seferli, Sivrikavak, Babatorun, Kansu, Keskincik, Mayadalı, Oymaklı ve Yolağzı mahalleleri artık eski depolardaki paslı borulardan su içmeyecek” dedi.
 
İncelemeler sırasında mahallelerde ki vatandaşlarla da sohbet eden Genel Müdür Çaparali, Hatay geleceğe sağlıklı adımlarla ilerliyor ve Altınözü ilçemizinde sağlıklı bir geleceğe sahip olması amacıyla yapılan çalışmaların süreceğini ifade etti ve vatandaşların taleplerini dinledi.
 
Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri ise, hizmet eden insanların yanında olduklarını ifade ederek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür ederek, hizmet noktasında başarılar diledi.   
 
 
 
Bu Mahalleler Artık Temiz Su İçecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet