Skip Navigation Links

Gaffar Okanlar Tarlada Değil Okulda Olmalıdır

Halkın Sesi Partisi milletvekili adayı Av. Nizam Gövce ve beraberinde ki heyet Reyhanlı'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Politika   A+a-

 
Has Parti Milletvekili Adayı Av.Nizam Gövce;
 
 
Halkın Sesi Partisi milletvekili adayı Av. Nizam Gövce ve beraberinde ki heyet Reyhanlı’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.
 
Has Parti Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Durmuş’un da katıldığı programa, halkın sorunları ve şikâyetleri dinlendi.
Tarlada çalışanlarla bir araya gelen Av. Nizam Gövce, tarım emekçilerinin sorunlarını dinledi. Tarım çalışanlarına Has Parti’yi anlattı. Av.Gövce yaptığı açıklamada, “Burada dünyadan kopuk gayri insani koşullarda yaşayan Kürt yurttaşlarımızı görüyorum. Bu yurttaşlarımız hiçbir iş güvencesi olmadan ailecek, memleketlerinde, Urfa’dan, Mardin’den mevsimlik işçi olarak çalışmaya gelmişler. Çadırda yaşıyorlar. Bir çocuğa adını sordum. Adı Gaffan Okan ve polis olmak istiyor. Fakat polis olmak isteyen çocuk maalesef okulda değil tarlada ailesi ile çalışıyor. Memleketimizin Gaffar Okanları tarlada değil okullarda olmalıdır. Yeni Gaffar Okanlar okullardan çıkacaktır. Onları tarlada çocuk yaşta çalıştırmaya mahkum etmek iktidarın ayıbıdır. İşte AKP iktidarının yoksullara, Kürtlere, tarım işçilerine, mağdurlara, mazlumlara biçtiği yaşam budur. Bizim iktidarımız çocuk Gaffar Okanlar okuyacaktır. Has Parti iktidarında eğitim parasız ve zorunlu olacaktır.” Dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet