Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Koca Dehşeti!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde boşanma aşamasında olduğu öğrenilen koca evinde 5 yaşındaki kızı ile eşini boğazlarını keserek öldürdü.

İskenderun'da Koca Dehşeti!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde boşanma aşamasında olduğu öğrenilen koca evinde 5 yaşındaki kızı ile eşini boğazlarını keserek öldürdü, ardından kendini de bıçaklayarak hayatına son vermek istedi. 
 
Edinilen bilgiye göre olay Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Buse Coşkun Irmak Apartmanı No:6 Kat 4’de meydana geldi. İddiaya göre boşanma aşamasındaki eşiyle evde tartışan öfkeli koca Gökhan Y. bıçakla dehşet saçtı. Evde beş yaşındaki kızı Beren ile eşi Esra Yalçın’ı boğazlarını keserek öldürdüğü belirtilen öfkeli koca daha sonra aynı bıçağı boğazına saplayarak hayatına son vermek istedi.
 
Evden gelen bağrışma sesleri üzerine komşuları durumu polise haber verdi. olay yerine gelen polis, çilingir aracılığıyla dairenin kapısını açtıklarında, dehşet görüntüsüyle karşılaştı. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen 5 yaşındaki kız çocuğu ile annesi kanlar içerisinde bulan polis, kendini bıçaklayarak hayatına son vermek isteyen öfkeli kocayı da özel bir hastaneye kaldırılmasını sağladı.
Emniyet ekipleri çevrede güvenlik tedbirlerini alırken, savcılık olay yerinde incelemesini sürdürüyor..
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar