Skip Navigation Links

Onur Açıkalın'ın Çalışkanlığı, Parti içinde Takdir Topluyor!

AK Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu üyesi medya tanıtım sorumlusu Onur Açıkalın 16 Nisanda yapılacak olan referandum

Onur Açıkalın'ın Çalışkanlığı, Parti içinde Takdir Topluyor!

Gündem   A+a-

 
AK Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu üyesi medya tanıtım sorumlusu Onur Açıkalın 16 Nisanda yapılacak olan referandum (halk oylaması) seçim sürecinde partisinin çalışmalarını en titiz şekilde sürdürüyor.
 
Ayrıca esnaf olan ve AK Parti İskenderun ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi Onur Açıkalın, partisinin Medya tanıtım sorumlusu olarak görevlendirilmesiyle birlikte çalışmalarıyla takdir topluyor. Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin İskenderun ziyareti ve sonrasında yine önceki günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İskenderun ziyareti programlarında, parti içindeki medya tanıtım ve hazırlıkların her aşamasında görünmez kahramanlardan bir tanesi olan Açıkalın çalışkanlığıyla da dikkat çekiyor.
 
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde takip ederek, mahallelerdeki seçim bürolarının giydirilmesi, anons araçlarının giydirilmesi ve takip işlemlerine kadar birçok devrede emeği olanlardan biri olan Onur Açıkalın’ın çalışmalarıyla ve kişiliğiyle de örnek bir insan olmasıyla da herkesin takdirini topluyor.
 
AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi Medya Tanıtım Sorumlusu Onur Açıkalın yaptığı kısa açıklamada, “Çalışmalarımızda, Milletvekilimizden, ilçe başkanımızdan mahalle temsilcimize varana kadar, teşkilat olarak çalışmalarımızı titizlik ile sürdürüyoruz. Bizler, hizmet için yola çıktık. Bende bana verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve partililerimize her daim bana desteklerini, çalışmalarımız da yardımlarını esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet