Skip Navigation Links

Kırıkhan Belediyesi İle Cezaevi Arasında Protokol İmzalandı

Kırıkhan Belediyesi, Mesire alanı çevresini tel örgüyle çevirecek. Kullanılacak tel örgüler ise Kırıkhan Açık Ceza İnfaz Kurumundan alınacak.

Kırıkhan Belediyesi İle Cezaevi Arasında Protokol İmzalandı

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediyesi, Mesire alanı çevresini tel örgüyle çevirecek. Kullanılacak tel örgüler ise  Kırıkhan Açık Ceza İnfaz Kurumundan alınacak.
 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, özellikle yaz aylarında halkın büyük ilgi gösterdiği ve dinleneceği alanların başında yer alan Mesire alanında  değişim yaratacak projeleri hayata geçirmeye devam ederken, buranın güvenlik  tedbirlerini de şimdiden almaya başladı.
 
Çocuklar ve vatandaşlar için  Masal Köyü ve Osmanlı  köyü gibi sosyal projeleri hayata geçiren Kırıkhan Belediyesi bu bölgenin güvenliği için de ek tedbirler alıyor.  Bu bölgenin büyük bir bölümü önce istinat duvarı ile çevrilirken geriye kalan bölge ise Cezaeviyle yapılan protokol ile alınacak olan tel örgülerle çevrilerek koruma altına alınacak. Ayrıca Masal Köyü ve Çocuk Köyünün bulunduğu bölge aydınlatma ve güvenlik kameralarıyla donatılarak güvenlik merkezi oluşturulacak.
 
Konuyla ilgili protokol ise Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Kırıkhan Açık  Ceza ve İnfaz Kurumu müdürü  Mesut Çevik arasında imzalanırken iki kurum arasındaki  protokol sözleşmesi imzası sırasında ilçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Cezaevinden sorumlu savcı Hüseyin Tortuk'ta bulundular.
 
Yapılan protokole göre, ilk etapta 1500 m2 tel örgü, cezaevi tarafından mesire alanı çevresine  döşenecek.
 
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz protokol imzası sonrası konuya ilişkin yaptığı açıklamada;
“Kırıkhan Ceza İnfaz Kurumunda yatan hükümlüler tarafından üretilen tel örgüleri alarak buradaki insanlarımızın işlevlerini daha aktifleştirmek ve katkıda bulunmak, ayrıca  yapılacak işi belediyemize daha ucuza mal etmeyi  amaçladık. Kader mahkumu olan insanlarımızın  yeniden hayata döndürecek çalışmaların yaşandığı Kırıkhan Ceza Evi İnfaz Kurumunun tüm yetkililerini kutluyorum. Başarılı  çalışmalar gerçekleştirip hem burada cezalarını çeken mahkumlarımızı meslek sahibi yapıyor hem de kazanç sağlıyorlar. ”dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet