Skip Navigation Links

'Birlikte çözüm üreteceğiz'

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayları olan Seyfi Dingil ve İlçe Teşkilatı ile birlikte İske

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i makamında ziyarette etti.
29 Mart yerel seçimlerinden sonra gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyareti için bir araya toplandıklarını belirten Milletvekili Karasayar, “Öncelikle 29 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile İskenderun Belediye Başkanlığı’na getirilen Yusuf Bey’i tebrik ediyorum şahsım ve arkadaşlarım adına. Biz hep şunu söyledik. Siyaseti biz ve arkadaşlarımız hizmet aracı olarak gördük. Yusuf beyinde böyle gördüğünden eminiz. Biz burada İskenderun’un menfaatleri için buradayız. İskenderun ve İskenderun’un menfaati için yapılacak her şeyde Başkanımızın yanındayız. Hükümet olarak İskenderun’a yaptığımız yatırımlar devam edecek” dedi.
Vekil Karasayar’ın ardından konuşma yapan AK Parti eski Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, “Bende Sayın başkanımız Yusuf Beye hayırlı olsun diyorum. Zaten biz Yusuf bey’de olsun bende olayım hep meydanlarda İskenderun’u hep birlikte yöneteceğimizin mesajını verdik. Kent konseyi kurup İskenderun’un sorunlarını hep birlikte çözeceğimizin mesajlarını verdik. Bu ikimizin de en büyük projelerinden biriydi. Bizde vekilimiz ve arkadaşlarımızla birlikte Yusuf Bey’in yanındayız. İskenderun yararına vereceği bütün olumlu kararlarda yanında olacağız” diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, bunun bir kısmet işi olduğunu ifade ederek, “Siyaset bir kısmet işidir. Biz halkımızın teveccühü ile başa geldik. İstediğimiz İskenderun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmak. Bunun içinde İskenderun’u bir kent konseyi kurarak siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve muhtarlarımızla birlikte yönetmektir” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet