Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mezarlıklar Pırıl Pırıl..

Mezarlık temizleme çalışmaları devam ediyor.

Mezarlıklar Pırıl Pırıl..

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki mezarlıklarda gerçekleştirdiği temizlik, bakım ve iyileştirme hizmetleriyle vatandaşların takdirini kazanıyor.
Periyodik temizlik ve bakım çalışmalarını hızlandıran ekipler, Hatay halkının manevi duygularını gönül rahatlığıyla yaşayabileceği temiz ortamlar sunuyor. 
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın manevi duygulara olan hassasiyeti doğrultusunda çalışmalarını büyük titizlikle gerçekleştiren ekiplerin son durağı Hassa, Payas ve Defne ilçelerindeki mezarlıklar oldu.

HASSA, PAYAS VE DEFNE MEZARLIKLARI ARTIK DAHA TEMİZ

Defne’deki Gümüşgöze, Hassa’daki Küreci mahallelerindeki mezarlıklar ile Payas Mezarlığı’nda kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, mezarlıkların üzerinde ve çevresinde yetişen yabani otları özenle temizleyerek daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağladı.
 
HBB ekiplerinin mezarlıklarda gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, özenle çalışan HBB ekipleri aracılığıyla Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileterek, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar