Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zabıta Ekipleri Uygunsuz Gıda Yapanlara Geçit Vermiyor

İnsan odaklı hizmet anlayışını başarıyla sürdüren Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi

Zabıta Ekipleri Uygunsuz Gıda Yapanlara Geçit Vermiyor

Gündem   A+a-

 
İnsan odaklı hizmet anlayışını başarıyla sürdüren Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, okullardaki yavrularımız ve vatandaşlarımızın sağlıklı gıda ile beslenmesi için gıda denetimlerini 7/24 devam ettiriyor.
 
Başkan Şanverdi, Zabıta müdürlüğüne verdiği özel talimatlar doğrultusunda, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışma yaparak, sağlıksız gıdaların satışını engellemek amacıyla ilçemizde bulunan okul kantinlerinde denetimler yapıldı.
Yapılan denetimler neticesinde son kullanım tarihleri geçmiş olan ve menşeileri belli olmayan 60 adet (20 kg.) sucuk, lokum, şekerleme vb. malzemelere el konulmuş olup; ele geçirilen malzemeler katı atık çöplüğünde yakılarak ve gömülerek imha edilmiştir. Bur tür uygunsuz satış yapanlar hakkında gerekli yasal işlemlerde başlatılmıştır.
 
Ayrıca, okul kantinleri ile eş zamanlı olarak, vatandaşlarımızın daha sağlıklı, rahat alışveriş yapabilmesi için Çarşamba Semt Pazarındaki denetimleri de yapılmıştır.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan ŞANVERDİ; “Vatandaşlarımızın ve özellikle yavrularımızın sağlığı her türlü değerin üstündedir. Bu konuda taviz vermemiz söz konusu bile olmaz. Dolayısıyla bu tür denetimlerimiz hiç ara verilmeden devam edecektir” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş