Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhasebecilerden Başkan Civelek'e ziyaret

1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası İskenderun Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Beledi

Kültür Sanat   A+a-

1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası İskenderun Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti.

Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası İskenderun Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Özbülbül, muhasebeciler olarak yoğun bir tempo içerisinde evrak işleri yaptığını ve çeşitli sıkıntılar çektiklerini belirterek şöyle konuştu:
“Çektiğimiz sıkıntılardan dolayı Muhasebeciler Günü’nü buruk kutluyoruz. Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde şubesi olan odalarımız da bizler tüm zorlukları ve sıkıntıları aşmak için el birliği ile çalışmak zorundayız. Her yıl 1 Mart günü kutlanan Muhasebeciler Günü’nde bir arada olmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Yine de bizler sivil toplum kuruluşları olarak mesleğimizi en iyi şekilde icra etmek ve mükelleflerimizi de bu yönde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.
Kabulde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise muhasebeci ve mali müşavirlerin toplumda önemli bir görevi üstlendiklerine dikkat çekerek “Zor şartlarda hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorsunuz. Bu anlamlı gününüzü en içten duygularımla kutluyor ve olanaklarınızın en iyi seviyeye ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar