Skip Navigation Links

Çalışmalar Sayesinde Sıkıntılar Bitiyor

Harbiye HATSU ile temiz İçmesuyuna kavuşacak.

Çalışmalar Sayesinde Sıkıntılar BitiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Defne’de de temiz içmesuyu iletme ve su kaybının önüne geçmek için şebeke yenileme çalışmasının yapıldığını bildirdi.
 
Defne’nin yanı sıra diğer ilçelerinde altyapısının genel bağlamda revize edildiğini ve ihtiyaçların karşılandığını aktaran Genel Müdürlük, Defne Harbiye Mahallesi’nin muhtelif noktalarında bulunan içmesuyu şebeke eksikliğini gidermek için projeler geliştirildiğini ve hayata geçirildiğini kaydetti. 
 
Yapılan çalışma kapsamında mahalleye 90’lık borularla 90 metre yeni içmesuyu şebekesi döşendiğini belirten İdare, çekilen şebeke sayesinde mahalleye temiz, sağlıklı ve güçlü bir içmesuyunun iletileceğini vurgu yaprak, çalışmada 1 kepçe, 1 paletli ekskavatör, 1 kamyon ve 2 personelin görev yaptığını kaydetti.  
Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyarak mahalle sakinleri adına görüşlerini dile getiren Harbiye Mahalle Muhtarı İbrahim Öztürk, daha önceleri mahallede su sıkıntısı çektiklerini ifade ederek, sıkıntının önüne geçilmesi adına Harbiye’nin çoğu yerinde yeni su borularının döşendiğini belirtti. 
 
Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte sıkıntıların minimum düzeye ineceğine inandıklarını belirten Öztürk, hizmetlerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdür Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.
Çalışmalar Sayesinde Sıkıntılar Bitiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet