Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güneş Gelinlik ve Abiye Dikim Evi Hizmete Girdi

İşletme sahipliğini Özgür Duran'ın yaptığı Güneş Gelinlik ve Abiye Dikim Evi, Uzunbağ Mahallesi'nde hizmete girdi.

Güneş Gelinlik ve Abiye Dikim Evi Hizmete Girdi

Gündem   A+a-

 
İşletme sahipliğini Özgür Duran'ın yaptığı Güneş Gelinlik ve Abiye Dikim Evi, Uzunbağ Mahallesi'nde hizmete girdi. Açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan protokol üyeleri işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”İşsizliğin en üst noktaya çıktığı ,ekonomik şartların kötüye gittiği,sofradaki tabak sayısının her geçen gün azaldığı bir dönemde kendi toprağında kendi bölgesinde işini aşını kazanabilmek için işyeri açmak önemli, cesurca bir girişimdir. Bu yönüyle işletme sahiplerini tebrik ediyorum. Değerli bir çalışma gerçekleştirmişlerdir. “dedi.

Hatay Milletvekili Serkan Topal Barış ve huzur ortamının ekonomik gelişmeleri getireceğini belirterek,hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Milletvekili Hilmi Yarayıcı bol kazançlar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Konuşma ardından CHP Hatay Milletvekili sanatçı Hilmi Yarayıcı davetlilerin isteği üzerine bir şarkı seslendirdi. Etkinlik sonunda protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek, işletme gezildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar